BACHELORSTUDIES

Bachelor Opleidingen in Technologiestudies in de Verenigde Lancaster Verenigde Staten

Een Bachelor 's degree is een diploma uitgereikt door de universiteiten en hogescholen. Om een ​​bachelor 's graad te verdienen, moet u de nodige cursussen die kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van uw instelling van inschrijving af te ronden.

Hoewel de technologie lijkt misschien een eigentijdse ontwikkeling, hebben mensen gebruik gemaakt van de technologie sinds ze begonnen het omzetten van natuurlijke hulpbronnen in gereedschappen. Zo zou het begrip van brand en het gebruik ervan in prehistorische koken worden beschouwd als een aspect van de technologie.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Top Bachelor's Opleiding in Technologiestudies in de Verenigde Lancaster in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Technologiestudies, Lancaster Filter

Bachelor in de informatica

Eastern Mennonite University
Bachelor
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

EMU computer science programma beoogt geschoolde computing-professionals te produceren met respect voor de culturele en sociale impact van computertechnologieën in onze modern ...

Lees meer