BACHELORSTUDIES

Bachelor Opleidingen in Technologiestudies in de Verenigde Winona Verenigde Staten

Een bachelor 's graad is een kenmerk van het hoger onderwijs. Het wordt gegeven aan degenen die wijden 3 tot 7 jaar bestuderen van een specifiek programma. Een bachelor 's graad kan worden verdiend in een verscheidenheid van disciplines in de kunsten en wetenschappen.

Techniek algemeen omschreven als een verzameling processen die worden gebruikt om goederen of diensten. Technologie verwijst derhalve naar de kennis van deze processen, of de processen zelf, die vaak ingebed in machines of inrichtingen.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Winona dient als de provinciehoofdstad van Winona County in de staat Minnesota. Het herbergt een bevolking van meer dan 27.000 en een jaarlijkse viering die bekend staat als de "Steamboat Days" dat is een belangrijke publiekstrekker. Het is ook een educatief centrum in de regio met een scala aan instellingen voor hoger onderwijs in de nabijheid.

Top Bachelor Programma in Technologiestudies in de Verenigde Winona in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Technologiestudies, Winona Filter

Undergraduate Program: Major / Minor in Computer Science

Saint Mary's University of Minnesota
Bachelor
<
Voltijd
<
9 maanden
Engels
Campus

Met onze toenemende afhankelijkheid van online technologie is beveiliging cruciaal voor bedrijven, consumenten en de overheid om systemen te beschermen tegen cyberaanvallen en ...

Lees meer