BACHELORSTUDIES

Bachelor's Programma's in Technologiestudies in Zuid-Korea

Het verdienen van een bachelor 's graad wordt bereikt door het invullen van de nodige studie aangeboden door de hogeschool of universiteit u zich inschrijft in. Het invullen van deze studie kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van waar je je diploma te zoeken.

Een van de grootste aspecten van de technologie is dat wanneer het wordt ingebed in machines en apparaten, meestal de afzonderlijke bediening van de machine of apparaat hoeft niet de details van hoe de technologie werkt begrijpen. Bijvoorbeeld, iemand die met behulp van een computer niet nodig om de mechanica van de harde schijf te begrijpen om te profiteren van het gebruik ervan.

Zuid-Korea, officieel de Republiek Korea, is een soeverein land gelegen in het zuidelijke deel van het Koreaanse schiereiland. De naam "Korea " is afgeleid van Goryeo, een dynastie die in de Middeleeuwen heerste. Zuid-Korea is nu een liberale democratie en een economische grootmacht. De meest prestigieuze algemene universiteiten zijn Seoul National University, Korea Geavanceerde Instituut voor Wetenschap en Technologie, Yonsei University en Universiteit Korea.

Bachelor Programma in Technologiestudies in Zuid-Korea

2 Resultaten in Technologiestudies, Zuid-Korea Filter

Bachelor in technologische systemen

SUNY Korea
Bachelor
mrt 2020
<
Voltijd
Engels
Campus

Het ministerie van Technologie en Samenleving, voorgesteld aan SUNY-Korea door Stony Brook University, is de oudste en grootste van de SUNY Korea afdelingen. Op Stony Brook, i ...

Lees meer

Bachelor in de informatica

SUNY Korea
Bachelor
mrt 2020
<
Voltijd
Engels
Campus

Informatica is de studie van computer-systemen, met inbegrip van de architectuur van computers, de ontwikkeling van software, informatieverwerking, computerapplicaties, algori ...

Lees meer