Filter
Bachelor Studies
Studievorm: Alles Tempo: Deeltijd

Beste Deeltijd Bachelors in Technologie 2019/2020

Een bachelor 's graad is een bachelordiploma die wordt aangeboden door universiteiten en hogescholen als studenten voltooien een opleiding. De meeste bacheloropleidingen duren drie of vier jaar met een aantal die tot zeven jaar.

Een studie in technologie kan studenten kennis laten maken met de integratie van technologie binnen een breed scala van industrieën. Toepassing van computersystemen, machines en elektrische apparaten als een optie voor het oplossen van menselijke problemen kan vaak de basis worden voor deze studies.

Deeltijd Bachelor's Opleiding in Technologie

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Technologie

Washburn University

De Bachelor of Applied Science in Technology Administration programma is bedoeld voor de student die een Associate of Applied Science graad heeft afgerond op een technisc ... [+]

De Bachelor of Applied Science in Technology Administration programma is bedoeld voor de student die een Associate of Applied Science graad heeft afgerond op een technisch gebied. Het is ontworpen om u krediet te geven voor uw technische cursussen zonder herhaling van cursussen om een ​​bachelordiploma te behalen.

De focus van het programma ligt op de toepassing van technologie in administratie, economie, leiderschap, veiligheid, management, productie en service. Je bouwt voort op je vorige technische cursussen en krijgt aanvullende kennis om je carrière vooruit te helpen in het door jou gekozen vakgebied.

Je kunt een groot deel van de cursussen online voltooien of een programma maken met een combinatie van face-to-face en online cursussen. Flexibiliteit is de sleutel tot het Washburn University Technology Administration-programma, waardoor je full- of parttime kunt werken, lessen kunt bijwonen in Topeka of uit het hele land, en je diploma kunt behalen volgens je planning.... [-]

Verenigde Staten Topeka
September 2019
Engels
Deeltijd
4 jaren
Campus
Online
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands