BACHELORSTUDIES

Bachelor Programma's in Technologie in Portugal

Het verdienen van een bachelor 's graad wordt bereikt door het invullen van de nodige studie aangeboden door de hogeschool of universiteit u zich inschrijft in. Het invullen van deze studie kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van waar je je diploma te zoeken.

Individuen die hun kennis van computersystemen of elektrische apparaten voor toepassing op de werkplek willen verdiepen, willen misschien een programma in de technologie volgen. Deze studenten kunnen vaak kiezen voor een branchespecifieke niche en vaardigheden ontwikkelen op het gebied van ontwerp, constructie of reparatie met technische of digitale apparaten.

Portugal, officieel de Portugese Republiek, is een land gelegen in het zuidwesten van Europa op het Iberisch schiereiland. Portugal is 900 jaar oud, en hoewel het een relatief klein gebied, is een cruciale rol gespeeld in de wereldgeschiedenis. Universidade do Porto is het meest populair bij buitenlanders die bestaan ​​uit 11% internationale studenten.

Bachelor Programma in Technologie in Portugal

2 Resultaten in Technologie, Portugal Filter

Bachelor in creatieve technologieën

IADE
Bachelor
okt 2020
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

Het programma speelt direct in op de markt en ontwikkelt de nodige en vereiste vaardigheden van de toekomstige hybride professionals op het gebied van audiovisuele, digitale, ...

Lees meer

Graad in de technologie en meubeldesign

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Tecnologia e Gestão de Viseu (ESTGV)
Bachelor
<
Voltijd
<
3 jaren
Portuguese
Campus

De diepgaande veranderingen in consumptiegedrag van goederen en diensten en de daaruit voortvloeiende technologische ontwikkeling van de industrie en de tertiaire sector in he ...

Lees meer