BACHELORSTUDIES

Bachelor Opleidingen in Telecommunicatie in Azië 2020

Het verdienen van een bachelor 's graad wordt bereikt door het invullen van de nodige studie aangeboden door de hogeschool of universiteit u zich inschrijft in. Het invullen van deze studie kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van waar je je diploma te zoeken.

Telecommunicatie is een gebied van studie gewijd aan de overdracht van informatie met behulp van elektronische kanalen, zoals televisie, radio en internet. Kenmerkend telecommunicating doorzending van berichten en communicatie via zenders en ontvangers.

Als de grootste en meest bevolkte continent van de wereld, Azië bestaat uit een grote verscheidenheid aan etnische groepen, culturen, omgevingen, economie, historische banden, en overheidssystemen.

Bachelor's Opleiding in Telecommunicatie in Azië

2 Resultaten in Telecommunicatie, Azië Filter

Bachelor in de ingenieurswetenschappen: telecommunicatie

The University of Wollongong in Dubai
Bachelor
feb 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

Telecommunicatietechniek heeft betrekking op grootschalige gegevensnetwerken, zoals internet en andere apparaten en systemen die analoge en digitale informatie representeren, ...

Lees meer

Bachelor in de ingenieurswetenschappen in telecommunicatie techniek (in het Engels)

Hangzhou Dianzi University
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

Dit programma is gemaakt in reactie op de huidige toenemende vraag naar studenten getraind in de internationale economie en handel, als gevolg van de toenemende globalisering ...

Lees meer