BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (Bachelor) in Telecommunicatie in China

Een bachelor's degree is een vierjarig undergraduate-diploma en is de standaard voor het hoger onderwijs gedurende het grootste deel van de wereld. Bachelordiploma kan worden behaald bij openbare universiteiten, op prive-universiteiten, op community colleges en via online universiteiten.

Een bachelordiploma in Telecommunicatie betreft de uitwisseling van informatie tussen entiteiten. Studenten leren over techniek, netwerken en telecommunicatie. Afgestudeerden zullen in staat zijn om te werken in verschillende delen van een telecommunicatiesysteem, hetzij als ontwikkelaars en ontwerpers van een systeem of beheerders van een bestaande.

Het ministerie van onderwijs loopt het onderwijs in China. De overheid geeft vaak een gedeeltelijke financiering van het hoger onderwijs in de technische en de openbare universiteiten. De Chinese overheid heeft ook academische curriculum die het mogelijk maakt de studenten met beroepsvaardigheden om hun talenten te koesteren.

Bachelor Programma in Telecommunicatie in China

1 Resultaten in Telecommunicatie, China Filter

Bachelor in de ingenieurswetenschappen in telecommunicatie techniek (in het Engels)

Hangzhou Dianzi University
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

Dit programma is gemaakt in reactie op de huidige toenemende vraag naar studenten getraind in de internationale economie en handel, als gevolg van de toenemende globalisering ...

Lees meer