Deeltijd Bachelors in Telecommunicatie in Letland 2020

Het verdienen van een bachelor 's graad wordt bereikt door het invullen van de nodige studie aangeboden door de hogeschool of universiteit u zich inschrijft in. Het invullen van deze studie kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van waar je je diploma te zoeken. Telecommunicatie is een gebied van studie gewijd aan de overdracht van informatie met behulp van elektronische kanalen, zoals televisie, r… Meer informatie

Het verdienen van een bachelor 's graad wordt bereikt door het invullen van de nodige studie aangeboden door de hogeschool of universiteit u zich inschrijft in. Het invullen van deze studie kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van waar je je diploma te zoeken.

Telecommunicatie is een gebied van studie gewijd aan de overdracht van informatie met behulp van elektronische kanalen, zoals televisie, radio en internet. Kenmerkend telecommunicating doorzending van berichten en communicatie via zenders en ontvangers.

Letland heeft zowel tegen vergoeding, en state-gefinancierde hoger onderwijs. Het land heeft twee soorten opleidingen in het hoger onderwijs. Deze omvatten de academische en professionele programma's. Er zijn drie niveaus van het wetenschappelijk onderwijs - bachelor, master en doctoraat. Het klimaat in het land voorstander van verschillende winter sport en recreatie activiteiten zoals schaatsen, skiën en ijshockey. Internationale studenten liever studeren in Letland door zijn sociale leven, kunst-en culturele instellingen. Cultuur van het land is het makkelijk om mee te nemen.

Deeltijd Bachelor's Opleiding in Telecommunicatie in Letland

Lees Minder
Институт транспорта и связи
Riga, Letland

Telecommunicatiesystemen en computernetwerken

Telecommunicatiesystemen en computernetwerken -
Bachelor
Voltijd
Deeltijd
4 - 5 jaren
Engels
02 sep 2020
30 May 2020
Campus
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here