close

Filters

Resultaten weergeven

Undergraduate Studies (Bachelor) in Theologie in Australië

Theologie is de studie van de natuur van God en religieuze overtuiging. Bachelor of Theology studenten raken hoog gekwalificeerd met kennis en gedetailleerd inzicht in de studie van religie, tradities, gedachten, praktijk en heilige geschriften. Of een student van de christelijke theologie, het jodendom, de islam, het hindoeïsme, het boeddhisme, inheemse spiritualiteit, ethiek, vrede studies of… Meer informatie

Theologie is de studie van de natuur van God en religieuze overtuiging. Bachelor of Theology studenten raken hoog gekwalificeerd met kennis en gedetailleerd inzicht in de studie van religie, tradities, gedachten, praktijk en heilige geschriften. Of een student van de christelijke theologie, het jodendom, de islam, het hindoeïsme, het boeddhisme, inheemse spiritualiteit, ethiek, vrede studies of interreligieuze dialoog, afgestudeerden van de Bachelor of Theology programma's zijn zeer gewild in Australië.

Aangeboden in steden in Australië, zoals Brisbane, Canberra, Melbourne en Sydney, Bachelor of Theology programma's zijn beschikbaar via een traditionele full-time studie schema of meer flexibele parttime modi. De meeste Bachelor of Theology programma afgelopen drie tot vier jaar, en sommige komen met de optie om een ​​extra eenjarige honoursprogramma voor succesvolle aanvragers toe te voegen.Afgestudeerden van Bachelor of Theology programma's aan universiteiten en instellingen in Australië kan een scala van loopbanen, waaronder onderwijs, werk in de kerk agentschappen en bediening, sociale integratie, pastoraal werk, maatschappelijk werk, onderzoek, journalistiek, administratie en public relations voort te zetten.

Als de studie van religieuze overtuiging is een fascinerend onderwerp voor u, zou een Bachelor of Theology de juiste weg voor uw undergraduate onderwijs in Australië. Scroll naar beneden voor meer informatie en contact opnemen met de universiteiten in Australië direct, vandaag nog! 

Lees Minder
Gerelateerde vakgebieden
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andere opties binnen dit vakgebied: 
PhD
format_list_bulleted Filters

Avondale College of Higher Education
Cooranbong , Australië +1 Meer

De cursus biedt ook kansen voor een mogelijke wetenschappelijke carrière in de theologie.

De cursus biedt ook kansen voor een mogelijke wetenschappelijke carrière in de theologie. -
Bachelor
Voltijds
Deeltijd
3 jaren
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op