Deeltijd Bachelors in Theologie in Australië 2020

Een Bachelor 's degree kunnen educatieve deuren leiden, bieden mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling, of de basis leggen voor de uitoefening van een geavanceerde graad. Ons doel is om te helpen aspirant-studenten het programma selectieproces navigeren succes. We doen dingen gemakkelijk door het stroomlijnen van de zoekopdracht.Studenten die coördinatie nastreven zullen hun plaats vinden in… Meer informatie

Een Bachelor 's degree kunnen educatieve deuren leiden, bieden mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling, of de basis leggen voor de uitoefening van een geavanceerde graad. Ons doel is om te helpen aspirant-studenten het programma selectieproces navigeren succes. We doen dingen gemakkelijk door het stroomlijnen van de zoekopdracht.

Studenten die coördinatie nastreven zullen hun plaats vinden in de Bachelor of Theology. De mate zelf houdt zich bezig met het christendom en wat het inhoudt. Studenten zullen leren meestal Grieks, Hebreeuws of Latijn, en over bijbelse theologie, christelijke ministerie en ethiek.

Australië is een eiland land en continent van het zuidelijk halfrond, in de SW Pacific, een lidstaat van de Commonwealth.

Deeltijd Bachelor's Opleiding in Theologie in Australië

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 

Avondale College of Higher Education
Cooranbong, Australië +1 Meer

De cursus biedt ook kansen voor een mogelijke wetenschappelijke carrière in de theologie.

De cursus biedt ook kansen voor een mogelijke wetenschappelijke carrière in de theologie. -
Bachelor
Online en Campus gecombineerd
Voltijd
Deeltijd
3 jaren
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here