BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies in Theologie in de Democratische Republiek Congo

Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.

Studenten die coördinatie nastreven zullen hun plaats vinden in de Bachelor of Theology. De mate zelf houdt zich bezig met het christendom en wat het inhoudt. Studenten zullen leren meestal Grieks, Hebreeuws of Latijn, en over bijbelse theologie, christelijke ministerie en ethiek.

Studenten die willen leren over de cultuur-specifieke gerechten en entertainment kunnen genieten van naar school in Congo DRC (Zaïre), zoals eten en muziek zijn twee van het land 's meest populaire bezigheden. Honderden van verschillende etnische groepen noemen van het land naar huis, en Frans is de meest voorkomende van de 242 talen.

Bachelor Programma in Theologie in de Democratische Republiek Congo

2 Resultaten in Theologie, Democratische Republiek Congo Filter

Bachelor in de Godgeleerdheid

L’Université Catholique Du Congo
Bachelor
<
Voltijds
<
3 jaren
Frans
Campus

Basic training omvat twee cycli: 3 jaar van graduate en 2 undergraduate jaar. De theologie opleiding kan worden afgerond door een van de samenvoeging van het secundair onderwi ...

Lees meer

Bachelor in de Sociale Communicatiemiddelen

L’Université Catholique Du Congo
Bachelor
<
Voltijds
<
3 jaren
Frans
Campus

De Faculteit der Sociale Communicatie is gericht op zowel communicatie professionals, wetenschappelijk bevoegde en opgeleide mannen, bereid om deel te nemen en de boodschap va ...

Lees meer