BACHELORSTUDIES

Bachelor's Programma's in Toegepaste Financiën in Litouwen

Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.

De studie van de toegepaste financiën onderzoekt business modellen in verhouding tot hun financiële doelen. Er zijn een aantal aandachtspunten in het veld, die variëren van het bedrijfsleven financieel beheer van persoonlijke beleggingsportefeuilles. Wiskunde en statistiek beschikken over zeer in deze academische opleiding.

Litouwen, officieel de Republiek Litouwen is een land in Noord-Europa, de grootste van de drie Baltische staten. Het is gelegen langs de zuidoostelijke kust van de Baltische Zee, in het oosten van Zweden en Denemarken. Meer dan 90% van de Litouwers spreken tenminste een vreemde taal en de helft van de bevolking spreekt twee vreemde talen, vooral Russisch en Engels.

Bachelor in Toegepaste Financiën in Litouwen

1 Resultaten in Toegepaste Financiën, Litouwen Filter

Bachelor in financiële industrie

Mykolas Romeris University
Bachelor
01 sep 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
01 jun 2020
Engels
Campus

Het doel van het studieprogramma van de Financial Industry is om bekwame financiële professionals op te leiden die in staat zijn om de werking van de financiële sector te begr ...

Lees meer