BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies in Toegepaste Financiën in Noord-Amerika 2020

Een bachelor's degree is een vierjarig undergraduate-diploma en is de standaard voor het hoger onderwijs gedurende het grootste deel van de wereld. Bachelordiploma kan worden behaald bij openbare universiteiten, op prive-universiteiten, op community colleges en via online universiteiten.

Het gebied van toegepaste financiering is de studie van hoe verschillende business modellen van invloed zijn financiële resultaten. Studeren toegepast financiën kan leiden tot werkgelegenheid met instellingen zoals het verstrekken van financiële planning, beursvennootschappen of commercial banking bedrijven.

Van inheemse beschavingen moderne rijken, Noord-Amerika heeft veel hands-on educatieve mogelijkheden om wetenschappers te bieden. Gevuld met een scala aan verschillende culturen, kunnen studenten zelf opvoeden in goed afgeronde manier.

Bachelor in Toegepaste Financiën in Noord-Amerika

2 Resultaten in Toegepaste Financiën, Noord-Amerika Filter

Bachelor in Financiën

Rider University
Bachelor
jan 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
English
Campus

Rider University Norm Brodsky College of Business van Rider University biedt ultramoderne programma's in Finance die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van studente ...

Lees meer

Bachelor of Science in Business Administration: concentratie in de financiële wereld

San Francisco State University
BSc
sep 2020
<
Voltijd
Engels
Campus

De concentratie Finance leert studenten te herkennen, te begrijpen en het bereiken van de vaardigheden die nodig zijn om succesvol te zijn in de financiële wereld.

Lees meer