BACHELORSTUDIES

Bachelor Programma's in Toegepaste Informatica in Maleisië

Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.

Toegepaste informatica gaat over het toepassen van de uitgebreide kennis over computing voor levensechte situaties en toepassingen. Software engineering is slechts één van de mogelijke banen in dit brede gebied dat interessant kan zijn voor mensen die genieten van gedetailleerd werken, technologie en het oplossen van problemen.  

Maleisië is een federale constitutionele monarchie in Zuidoost-Azië. Het bestaat uit dertien staten en drie federale gebieden en heeft een totale landmassa van 329.847 vierkante kilometer van elkaar gescheiden door de Zuid-Chinese Zee in twee even grote regio's, het schiereiland Maleisië en Maleisisch Borneo.

Bachelor's Opleiding in Toegepaste Informatica in Maleisië

1 Resultaten in Toegepaste Informatica, Maleisië Filter

Bachelor in de informatica (Software Engineering)

Universiti Teknologi Malaysia
Bachelor
feb 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

Software Engineering gebruikt een technische benadering bij de ontwikkeling, de bediening en het onderhoud van grootschalige software. Een software-engineer moet in staat zijn ...

Lees meer