Filter
Bachelor Studies
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top 3 Undergraduate Studies (Bachelor) in Toegepaste Kunsten 2019

Het verkrijgen van een bachelor's degree is een belangrijke stap voor veel mensen over te nemen. De typisch 3 jaar tot 5 jaar studie is een geweldige manier voor veel mensen te imponeren toekomstige werkgevers. Een bachelor's degree is allemaal maar noodzakelijk in de huidige concurrerende zakelijke klimaat.

Het krijgen van uw diploma in toegepaste kunst is een geweldig idee voor veel mensen. Wat is een Bachelor in de Toegepaste Kunsten? Deze graad is een beroepsopleiding heeft, wat betekent dat hij niet verbonden is met het onderzoek. Een beroepsopleiding heeft betekent dat je geïnteresseerd bent in de praktijk van de kunst zijn, en niet noodzakelijk de wetenschap of geschiedenis achter de rug. Het is onlangs uitgebreid graden die zowel technisch en creatieve aard omvatten. Een Bachelor in de Toegepaste Kunsten kan worden toegekend op gebieden zoals theater, radio, televisie, media, fashion design en vele anderen.

Het bereiken van een Bachelor in de Toegepaste Kunsten heeft vele voordelen. Deze cursussen geeft u een goed afgeronde kennis van uw vakgebied.Het feit dat cursussen omvat zowel technisch en creatief werk is zeer interessant, als je een goed begrip van alle verschillende facetten van uw vakgebied zal hebben, waardoor je een goed afgeronde kunstenaar.

Het bepalen van de prijs van het verkrijgen van uw Bachelor in de Toegepaste Kunsten is volledig afhankelijk van de school waar je wilt wonen. De prijs van het collegegeld, kost en inwoning, en boeken kunnen sterk van elkaar verschillen op basis van de school die u bij te wonen en de locatie van die school. Het controleren van de prijzen met verschillende scholen direct is de enige manier om te bepalen hoeveel een van deze graden zal kosten.

Ongeacht de kosten, zal het de moeite waard zijn. Een toegepaste kunst mate kan leiden tot veel spannende en gevarieerde carrière. Of u nu op zoek bent naar een carrière in de mode, fotografie, journalistiek, grafisch ontwerp, film, of tientallen andere industrieën, deze mate is voor u. Deze graad is groot, omdat het stelt u in staat om te doen wat het ook is dat je gelukkig maakt. Welk gebied u kiest, kan leiden tot een grote carrière.

Er zijn programma's wereldwijd die bachelor-opleidingen aanbieden. Veel scholen bieden online lessen in aanvulling op of in de plaats van, werk in de klas. Als het krijgen van uw Bachelor in de Toegepaste Kunsten een beroep op u, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

3 Resultaten in Toegepaste Kunsten

Miriam College

De Bachelor of Applied Arts in Visual Design is het ideale oefenterrein als je carrière wilt maken in het designvak en de creatieve industrie. Het programma geeft je een ... [+]

Bachelor of Applied Arts major in Visual Design

De Bachelor of Applied Arts in Visual Design is het ideale oefenterrein als je carrière wilt maken in het designvak en de creatieve industrie. Het programma geeft je een goed begrip van kunst, design en cultuur. Je leert hoe je creatieve denkstrategieën kunt ontwikkelen en effectieve en innovatieve oplossingen kunt bieden voor visuele communicatieontwerpuitdagingen, met behulp van multimediaplatforms, technieken in klassieke tekeningen en nieuwe digitale media-indelingen.

Waarom zou je de major Applied Arts opnemen in Visual Design bij MC?Biedt praktische leerervaringen in kunst en designBenadrukt het conceptualiseren van 2D- en 3D-vormen in verschillende disciplines, zoals animatie, branding, creatieve fotografie, digitale apps, grafische omgeving, multimediaproductie, pakketBiedt speciale begeleiding en een-op-een begeleiding van workshopactiviteitenBiedt samenwerkingsmogelijkheden via portfolio, afstudeerproject en jobtraining (stage)Biedt netwerkmogelijkheden met echte bedrijven, kunstenaars en ontwerpers op verschillende vakgebiedenZet theorieën in de praktijk van de industrie die worden geëvalueerd op basis van mondiale trends, internationale ontwerpstandaarden en professionele ervaringWat zal ik studeren?... [-]
Filipijnen Manilla
November 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Siena College

Creatieve kunsten op Siena is een interdisciplinair programma aanbod gericht onderzoek in de beeldende kunst, muziek, theater of uitgezonden journalistiek, die je voorber ... [+]

Als je een passie voor kunst-of het nu een liefde voor muziek, theater, schilderen, tekenen, videografie, fotografie of uitzending journalistiek te overwegen hoofdvak in de creatieve kunsten aan Siena.

Siena Creative Arts Department zal u met gerichte studie in de beeldende kunst, muziek, theater, of uitgezonden journalistiek, die je voorbereiden voor persoonlijke, academische of professionele werk in de kunsten. Naast het klassikale leren, dan heb je kans om te wonen en te presteren in campus shows, exposities te monteren, en een rondleiding in musea in de omgeving te hebben.

Creative Arts cursussen

Wil je voor te bereiden op een carrière in de muziek? Bekijk onze cursussen in vocale en orkestrale prestaties, muziekgeschiedenis en muziektheorie. Als theater uw passie is, nemen de prestaties, theater management, of decorontwerp. Of probeer je hand op documentaire, uitgezonden journalistiek, grafisch ontwerp, kostuum en make-up ontwerp, of schilderen. U kunt zelfs combineren cursussen op verschillende terreinen een intermedia arts ervaring te creëren. ... [-]

Verenigde Staten Loudonville
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Edna Manley College of the Visual and Performing Arts

Grafiek biedt een scala aan traditionele en hedendaagse benaderingen die opluchting, diepdruk, digitaal en alternatieve prentkunst omvatten. ... [+]

Bachelor in Printmaking

Grafiek biedt een scala aan traditionele en hedendaagse benaderingen die opluchting, diepdruk, digitaal en alternatieve prentkunst omvatten. Studenten hebben de mogelijkheid om verschillende afdrukmedia verkennen en persoonlijke content te ontwikkelen door middel van onafhankelijke experimenten. De nadruk wordt gelegd op het ontwikkelen van ideeën evenals een sterke kritische en technische vaardigheden.

Toelatingseisen:

Minimaal vijf (5) CXC proefpersonen met cijfers 1-3 (graad 3 na 1998) of minimaal vijf (5) GCE 'O' Level met de rangen A naar C. Minstens 17 jaar oud op het moment van toelating. Engels Taal bij de CXC / GCE niveau (of gelijkwaard... [-]
Jamaica Kingston
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands