Keystone logo

1 Deeltijd Bachelorgraad Opleidingen in Toerisme en Hospitality in Parma, Italië voor 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Italië
  • Toerisme en Hospitality
  • Deeltijd
Vakgebieden
  • Toerisme en Hospitality (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

    Popular degree type

    Popular study format

    Deeltijd Bachelorgraad Opleidingen in Toerisme en Hospitality

    De kaas van Italië - Parma staat bekend om haar architectuur en rijke erfgoed. Het heeft een aantal van de oudste universiteiten van Italië, zoals de Universiteit van Parma. Daarom, wie is geïnteresseerd in het verkrijgen van een goede opleiding in een traditionele plaats moet wonen in Parma.

    De studie van toerisme en gastvrijheid kan betrekking hebben op de zakelijke aspecten van zowel de toeristenindustrie als de horeca. Sommige programma's kunnen zich richten op internationale aspecten van de sector, wat de vooruitzichten van een student op loopbaankeuzes kan vergroten.

    Officieel bekend als de Italiaanse Republiek, het land is gevonden in Zuid-Europa. De officiële taal is het Italiaans en het cultureel rijke hoofdstad is Rome. Veel van de oudste universiteiten ter wereld 's bevinden zich in Italië, in het bijzonder de Universiteit van Bologna (opgericht in 1088). Er zijn drie Superior Graduate Schools met "de status van universiteit ", drie instituten met de status van de Doctoral Hogescholen, die functioneren op graduate en post-graduate niveau.

    Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.

    Deeltijds leren stelt iemand in staat een diploma of kwalificatie te behalen, zelfs als hij niet voltijds naar school kan. Men kan in eigen tempo leren en geleidelijk aan studiepunten opbouwen die meetellen voor een eindkwalificatie.