BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (Bachelor) in Tuinbouw in Azië 2020

Een bachelor 's diploma wordt uitgereikt op de succesvolle voltooiing van een undergraduate academische opleiding. Het is vaak de eerste graad een student ontving in zijn of haar academische carrière. Het duurt normaal gesproken vier jaar full-time studie aan een bachelor's degree te verdienen.

Tuinbouw is een vakgebied dat zich kan richten op het verzorgen van planten en het cultiveren van het land. Landscaping, bodembeheer en plantenbehoud kunnen een rol spelen in tuinbouwstudies. Degenen die deze tak van landbouw bestuderen, kunnen zowel de wetenschap als het bedrijfsleven van groeiende planten leren.

Studenten die een deel van hun opleiding in Azië te voltooien worden steeds talrijker. Momenteel, de tweede en de derde grootste economieën in Azië. Zonder beperking, hebben studenten hun tijd beschreven in Azië als de beste ervaring van hun leven. Vandaag, drie van de vier meest bevolkte landen van de wereld zijn in Azië: China, India en Indonesië.

Bachelor's Porgramma in Tuinbouw in Azië

2 Resultaten in Tuinbouw, Azië Filter

Bachelor of Science in de tuinbouw

United Arab Emirates University - Undergraduate Programs
BSc
23 aug 2020
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

De Bachelor in de tuinbouw biedt een divers curriculum dat theoretische kennis combineert met intensieve praktische training in geavanceerde onderzoekslaboratoria, op proefboe ...

Lees meer

Bachelor in de gewasbescherming en quarantaine assessment

Mongolian University Of Life Sciences
Bachelor
aug 2020
<
Voltijds
Engels
Campus

Met een Bachelor in de Plant Protection and Quarantine Assessment, Studenten diagnose van de pest risico's voor gewassen, te identificeren het ongedierte (Plantpathogenen, ins ...

Lees meer