BACHELORSTUDIES

5 Undergraduate Studies in Tuinbouw 2020

Een bachelordiploma is de standaard vierjarige opleiding die door de meeste universiteiten wordt aangeboden voor gevorderden in een bepaald gebied. Wanneer studenten bachelordiploma's behalen, zijn ze vaak gekwalificeerd voor instapwerk op hun vakgebied of voorbereid op toelating tot geavanceerde opleidingen.

Wat is een bachelor in de tuinbouw? Tuinbouw is de studie van de commerciële aspecten van plantaardige productie, waaronder fruit, groenten en andere soorten vegetatie. Studenten in dit programma volgen cursussen in wetenschappelijke disciplines zoals biochemie, microbiologie en plantenfysiologie. Ze leren hoe ze metingen moeten uitvoeren tegen plagen en plantenpathologie. De opleiding leert hen over de industriële productie-industrie, met inbegrip van trends en procedures, die hen helpt voor te bereiden op een toekomst in het veld.

Door cursussen leren studenten strategische marketingvaardigheden die hen in de toekomst tot betere voorstanders van hun producten maken. De brede reikwijdte van hun training zorgt voor flexibiliteit, waardoor ze in veel verschillende facetten van de branche kunnen excelleren. De time-managementvaardigheden die worden geleerd door het afronden van een opleiding, kunnen afgestudeerden helpen hun carrière te plannen zonder te worden opgebrand.

Een bacheloropleiding in de tuinbouw kan vier tot vijf jaar duren om te voltooien, en de kosten variëren van universiteit tot universiteit en van land tot land. Voordat ze zich toeleggen op het bijwonen van een school, is het belangrijk om te onderzoeken hoe groot een investering de graad zal zijn.

Afgestudeerden van dit programma gaan vaak door naar gevorderde graden, zodat ze een loopbaan in het tuinbouwonderzoek kunnen volgen om nieuwe manieren te vinden om planten te kweken en plagen te bestrijden. Degenen die hun studie richten op bomen, kunnen de informatie gebruiken om arborists te worden, gespecialiseerd in boomgroei en -verwijdering, evenals behoudsinitiatieven. Landschapsaannemers zijn vaak tuinbouwstudenten, net als tuinmanagers.

Veel universiteiten wereldwijd bieden online-opleidingen aan waarmee je je bachelordiploma kunt behalen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

5 Resultaten in Tuinbouw Filter

Bachelor of Science in de tuinbouw

United Arab Emirates University - Undergraduate Programs
BSc
23 aug 2020
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

De Bachelor in de tuinbouw biedt een divers curriculum dat theoretische kennis combineert met intensieve praktische training in geavanceerde onderzoekslaboratoria, op proefboe ...

Lees meer

Bachelor - Tuinbouw en bedrijfsmanagement

HAS University of Applied Sciences
Bachelor
sep 2020
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Horticulture & Business Management gaat over de commerciële productie van groenten, fruit en planten. Het gaat over internationaal zakendoen, technologie, innovatie en duu ...

Lees meer

BA (Hons) Garden Design

University for the Creative Arts
BA
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
3&nbsp;-&nbsp;9 jaren
Engels
Online

Ben je dol op tuinen, planten en buiten zijn? Vraag je je af waarom sommige tuinen zich onderscheiden van de rest en wil je de geheimen weten achter het creëren van deze haven ...

Lees meer

Bachelor in de internationale tuinbouw & beheer

Aeres University of Applied Sciences
Bachelor
sep 2020
<
Voltijds
Engels
Campus

Afgestudeerden van deze cursus zal de eerste hand kennis van de praktijk in Nederland, een van de toonaangevende landen van de EU in de tuinbouw en plantenveredeling hebben.

Lees meer

Bachelor in de gewasbescherming en quarantaine assessment

Mongolian University Of Life Sciences
Bachelor
aug 2020
<
Voltijds
Engels
Campus

Met een Bachelor in de Plant Protection and Quarantine Assessment, Studenten diagnose van de pest risico's voor gewassen, te identificeren het ongedierte (Plantpathogenen, ins ...

Lees meer