BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies in Vastgoedontwikkeling in Maleisië

Een bachelor's degree is een post-secundair diploma uitgereikt na voltooide 120 studiepunten. Het duurt meestal acht semesters om een ​​bachelordiploma te voltooien. Bij het invullen van een undergraduate opleiding, moeten kandidaten algemene opleidingen studeren en koos voor een belangrijk specifiek onderwerp. Een bachelordiploma kan ook worden opgeroepen een baccalaureaat in bepaalde landen.

Vastgoedontwikkeling omvat vaak praktische studie en analyse van de stadia van het vastgoedontwikkelingsproces waarbij zowel de instelling als de markt betrokken zijn. Studiegebieden kunnen de ontwikkeling en het beheer van middelen omvatten door onderzoek van de fysieke, juridische, bestuurlijke en politieke systemen.

Maleisië is een federale constitutionele monarchie in Zuidoost-Azië. Het bestaat uit dertien staten en drie federale gebieden en heeft een totale landmassa van 329.847 vierkante kilometer van elkaar gescheiden door de Zuid-Chinese Zee in twee even grote regio's, het schiereiland Maleisië en Maleisisch Borneo.

Bachelor's Opleiding in Vastgoedontwikkeling in Maleisië

1 Resultaten in Vastgoedontwikkeling, Maleisië Filter

Bachelor of Science (Land Administration

Universiti Teknologi Malaysia
Bachelor
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

Bachelor of Science in Land Administration and Development is ontworpen om afgestudeerden te produceren die bekwaam en deskundig zijn op het gebied van landaangelegenheden om ...

Lees meer