BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies in Verkoop in Denemarken

Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.

Verkoop kan de concurrentie en uitdagende aspect van de zakenwereld. Mensen die verkoop studie leren hoe te gebruiken sociale en communicatieve vaardigheden en krijgen een achtergrond in financiën, economie en marketing om te helpen bij het verkopen van diensten of producten, meestal in een retail, productie, of industriële capaciteit.

Ondanks zijn kleine bevolking, Denemarken geldt als een van de wereld 's meest innovatieve landen dankzij een sterke nadruk op onderzoek en onderwijs van hoge kwaliteit. Je zal ook studeren in een veilige, vriendelijke en innovatie-gedreven omgeving.

Bachelor in Verkoop in Denemarken

3 Resultaten in Verkoop, Denemarken Filter

Bachelor in International Sales en Marketing Management

VIA University College
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
<
7 semesters
15 mrt 2020
Engels
Campus

3½-jarige bacheloropleiding in het Engels bereidt studenten voor op banen in de verkoop en marketing wereldwijd.

Lees meer

Bachelor in internationale verkoop

University College of Northern Denmark
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
<
3 semesters
15 mrt 2020
Engels
Campus

Ben je gepassioneerd over de internationale handel op een superieur niveau? Wilt u ook kennis en competenties verwerven die u in staat stellen professioneel en onafhankelijk o ...

Lees meer

BA in Internationale Verkoop en Marketing Management

Roskilde Business College
BA
sep 2020
<
3 semesters
Campus

ZIBAT Campus Roskilde (Business & IT) biedt u een mogelijkheid voor een top-up Bachelor Degree in International Sales en Marketing Management.

Lees meer