BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies in Vertalen in Portugal

Een bachelor 's diploma wordt uitgereikt op de succesvolle voltooiing van een undergraduate academische opleiding. Het is vaak de eerste graad een student ontving in zijn of haar academische carrière. Het duurt normaal gesproken vier jaar full-time studie aan een bachelor's degree te verdienen.

Vertaling studenten leren hoe ze geschreven woorden om te zetten van de ene taal naar de andere en kunnen zich richten op een of meerdere talen tijdens hun studie. Het verschilt van uitlegging dat specifiek is geschreven documenten terwijl interpretatie gaat communiceren berichten of woorden die worden gesproken.

Portugal, officieel de Portugese Republiek, is een land gelegen in het zuidwesten van Europa op het Iberisch schiereiland. Portugal is 900 jaar oud, en hoewel het een relatief klein gebied, is een cruciale rol gespeeld in de wereldgeschiedenis. Universidade do Porto is het meest populair bij buitenlanders die bestaan ​​uit 11% internationale studenten.

Bachelor's Porgramma in Vertalen in Portugal

1 Resultaten in Vertalen, Portugal Filter

1 € 063,47 / 000,00 € 3 jaarlijkse / jaar (internationale student)

Universidade Nova de Lisboa - Faculty of Social Sciences and Humanities
Bachelor
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Portuguese (Portugal)
Campus

educatieve doelstellingen: de methodologische instrumenten van onderzoek en analyse, om vaardigheden te leren, kritische keuze en reflectie te ontwikkelen om te zorgen voor ee ...

Lees meer