Filter
Bachelor Studies
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste 4 Bachelor Opleidingen in Visagie 2019

Een bachelor's degree is een instapmodel van de undergraduate studie. In veel gevallen, studenten kiezen een onderwerp om te studeren, zoals wetenschap of Engels. Een bachelor's kunnen ook worden ontvangen in een hands-on veld, waardoor een student om onmiddellijk te beginnen met werken.

Wat is een Bachelor in cosmetica? Studenten leren de details van cosmetica zoals huid, nagels en haarverzorging en make-up. Ze worden experts in styling en het onderhoud van haar en in het geven van behandelingen zoals gezichtsbehandelingen, pedicure en manicure. Daarnaast leren de studenten hoe ze een salon rennen en rennen het goed door de toepassing van business principles. Na het voltooien van het programma, de studenten zijn in staat om licentie cosmeticaspecialisten worden.

Een Bachelor in cosmetica biedt de mogelijkheid om nauw samen te werken met mensen, terwijl ze empowerment door middel van nieuwe, expressieve kapsels. Afgestudeerden vinden ook veel mogelijkheden om omhoog te gaan, want ze kunnen een dag zelf hun eigen salons.Studenten leren ook een goede business en management vaardigheden door middel van hun cursussen.

Kosten voor schoonheidsspecialiste programma's variëren afhankelijk van de gekozen school. Een speciale student kan een programma af in twee jaar met 's avonds en online klassen, en dus geld te besparen. Voor het kiezen, moeten de leerlingen grondig onderzoek uit te voeren om ervoor te zorgen dat een programma al hun educatieve doelen te bereiken.

Na zijn afstuderen, kunnen leerlingen werken in tal van locaties te vinden. Zij kunnen ervoor kiezen om te werken in salons als kappers, stylisten en coloristen. Ze kunnen ook werken in salons geven van gezichtsbehandelingen en manicures. De opties zijn ook beschikbaar voor studenten van buiten salons. Studenten kunnen werken met schoonheids- en huidverzorgingsproducten of werken voor begrafenisondernemingen stylen van de onlangs overleden. Daarnaast kunnen nagelstylisten werken in het kantoor van een dermatoloog of podoloog en bieden hygiënisch pedicures.

Veel online opties zijn beschikbaar voor cosmetologie programma.Om een ​​nieuwe carrière te beginnen, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

4 Resultaten in Visagie

Grupo Tiradentes

Beauty moet van binnenuit komen, maar het wordt gereflecteerd uit. Het verloop van de esthetiek en cosmetica, de Facipe, stelt professionals die zal werken in de beauty-i ... [+]

Beauty moet van binnenuit komen, maar het wordt gereflecteerd uit. Het verloop van de esthetiek en cosmetica, de Facipe, stelt professionals die zal werken in de beauty-industrie, door de verzorging van het lichaam, gezicht en haar, het verstrekken van onderhoud van gezondheid, welzijn en het voorkomen van veroudering.

Brazilië is 's werelds op twee na grootste markt voor persoonlijke verzorgingsproducten, parfums en cosmetica, achter alleen de Verenigde Staten en Japan en de voorsprong van reuzen als China.

arbeidsmarkt

De Technologen in Esthetiek en cosmetica worden snel geabsorbeerd door de arbeidsmarkt, omdat het als een nieuw beroep met grote acceptatie vandaag.

Grote werkgevers in Brazilië en de wereld, zijn esthetische klinieken, schoonheidssalons, spa, Esthetische centra, academies, hogescholen, universiteit, universiteiten, apparatuur en cosmetica voorstellingen bedrijven, onder anderen.... [-]

Brazilië Aracaju
March 2019
Voltijd
6 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
College of Education and Therapy in Poznań

Het College van Onderwijs en Therapy biedt 4-jarige HBO-studies, met een praktische profiel op het gebied van cosmetica. Afgestudeerden van deze studies ontvangen een bac ... [+]

De College van Onderwijs en Therapy biedt 4-jarige HBO-studies, met een praktische profiel op het gebied van cosmetica. Afgestudeerden van deze studies ontvangen een bachelor diploma. De keuze van de vakken in de loop zorgt ervoor dat gedurende acht semesters van de studie verwerven studenten aantrekkelijk kwalificaties en een breed scala aan praktische vaardigheden.

Het doel van cosmetica studies is om specialisten-cosmeticaspecialisten trainen met een uitgebreide theoretische en praktische kennis om hen in staat te stellen geselecteerde cosmetische procedures (met inbegrip van de huid revitalisering, anti-aging procedures en huidverbetering) uit te voeren, selecteert u cosmetica en de toepassing ervan te identificeren aan de hand van farmacologische kennis en het gebruik apparaten voor cosmetische ingrepen. Als onderdeel van de cursus verwerven studenten praktische vaardigheden op het gebied van verbetering van de fysiologische toestand van het lichaam en in nauwe samenwerking met de medische staf (dermatoloog, alergologist, plastisch chirurg) tijdens huidverzorging procedures uitgevoerd op zieke huid. Afgestudeerden kunnen werk vinden, niet alleen in schoonheidssalons, maar ook in cosmetische laboratoria, cosmetische afdelingen van apotheken en centra van sport herstel. Vakkennis maakt het ook mogelijk hen te organiseren, vast te stellen, uit te rusten en uitvoeren van een cosmetische praktijk.... [-]

Polen Poznań
October 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
International School of Law and Business

Cosmetologie is een nieuwe gezamenlijke studie programma, uitgevoerd in het Engels, samen met de Academie van cosmetica en de gezondheidszorg in Warschau (in het Pools Wy ... [+]

Kosmetiek is een nieuwe gezamenlijke studie programma, uitgevoerd in het Engels, samen met de Academie van cosmetica en de gezondheidszorg in Warschau (In het Pools Wyższa Szkoła zawodowa Kosmetyki i Pielęgnacji Zdrowia w Warszawie, hierna - WSZKiPZ). Deze Poolse Academie heeft veel ervaring in de opleiding hoogopgeleide specialisten in schoonheid therapie opgelopen; het heeft een bijzonder hoog gekwalificeerd wetenschappelijk personeel en loopt productieve wetenschappelijke activiteiten.

Activiteiten Een schoonheidsspecialist dekken niet alleen een schoonheid "management." Een schoonheidsspecialist is ook een kunstenaar in zijn / haar beroep, die biedt een scala aan creatieve oplossingen voor een klant. Het duurt meer dan een talent voor een beauty expert om een ​​succes te trekken. Cosmeticaspecialisten moet kennis op verschillende zakelijke gebieden, waaronder communicatie, menselijke relaties en marketing ondersteuning. Dat alles wordt alleen bereikt als de beauty-industrie wordt geleid door gekwalificeerde en deskundige professionals. Dergelijke professionals worden bereid in de Gemengde Opleiding Cosmetologie. De toekomst schoonheidsspecialisten zullen tools en technieken om een ​​gezond gezicht en lichaam huid te behouden, voor de huid en het lichaam gebreken te elimineren, om aantrekkelijke kenmerken van het gezicht te benadrukken, om het gewenste beeld vorm te geven, door het gebruik van de nieuwste technologieën in cosmetische procedures te ontwikkelen.... [-]

Litouwen Wilna
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Torrens University Australia

Onze dynamische studentenkliniek biedt een scala aan klantbehandelingen die zijn ontworpen om u te helpen klaar te stomen voor uw eerste echte baan in de schoonheidsthera ... [+]

Ben je klaar om een ​​drijvende kracht achter innovatie te zijn en een marktleider te worden op het gebied van esthetiek?

Praktische ervaring

Onze dynamische studentenkliniek biedt een scala aan klantbehandelingen die zijn ontworpen om u te helpen klaar te stomen voor uw eerste echte baan in de schoonheidstherapie-industrie. Studenten zullen genieten van een samenwerkende leeromgeving om leren en engagement te maximaliseren. Afgestudeerden van deze cursus zullen in staat zijn om nieuwe technologieën en innovaties in hun professionele praktijk op te nemen, naast het leveren van een zinvolle bijdrage aan de industrie.

Professionele professionals als uw leraren

Ons onderwijzend personeel bij Torrens University Australia is professionals in de schoonheidsindustrie. Torrens heeft een sterke focus op inzetbaarheid, dus toegang tot onze goed verbonden medewerkers kan helpen om deuren te openen naar uw toekomstige schoonheidscarrière.... [-]

Australië Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide Nieuw-Zeeland Auckland  + 5 Meer
February 2020
Voltijd
Deeltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands