Filter
Bachelor Studies
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste 5 Bachelor Opleidingen in Visagie 2019/2020

Een bachelor's degree is een instapmodel van de undergraduate studie. In veel gevallen, studenten kiezen een onderwerp om te studeren, zoals wetenschap of Engels. Een bachelor's kunnen ook worden ontvangen in een hands-on veld, waardoor een student om onmiddellijk te beginnen met werken.

Wat is een Bachelor in cosmetica? Studenten leren de details van cosmetica zoals huid, nagels en haarverzorging en make-up. Ze worden experts in styling en het onderhoud van haar en in het geven van behandelingen zoals gezichtsbehandelingen, pedicure en manicure. Daarnaast leren de studenten hoe ze een salon rennen en rennen het goed door de toepassing van business principles. Na het voltooien van het programma, de studenten zijn in staat om licentie cosmeticaspecialisten worden.

Een Bachelor in cosmetica biedt de mogelijkheid om nauw samen te werken met mensen, terwijl ze empowerment door middel van nieuwe, expressieve kapsels. Afgestudeerden vinden ook veel mogelijkheden om omhoog te gaan, want ze kunnen een dag zelf hun eigen salons.Studenten leren ook een goede business en management vaardigheden door middel van hun cursussen.

Kosten voor schoonheidsspecialiste programma's variëren afhankelijk van de gekozen school. Een speciale student kan een programma af in twee jaar met 's avonds en online klassen, en dus geld te besparen. Voor het kiezen, moeten de leerlingen grondig onderzoek uit te voeren om ervoor te zorgen dat een programma al hun educatieve doelen te bereiken.

Na zijn afstuderen, kunnen leerlingen werken in tal van locaties te vinden. Zij kunnen ervoor kiezen om te werken in salons als kappers, stylisten en coloristen. Ze kunnen ook werken in salons geven van gezichtsbehandelingen en manicures. De opties zijn ook beschikbaar voor studenten van buiten salons. Studenten kunnen werken met schoonheids- en huidverzorgingsproducten of werken voor begrafenisondernemingen stylen van de onlangs overleden. Daarnaast kunnen nagelstylisten werken in het kantoor van een dermatoloog of podoloog en bieden hygiënisch pedicures.

Veel online opties zijn beschikbaar voor cosmetologie programma.Om een ​​nieuwe carrière te beginnen, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

5 Resultaten in Visagie

Torrens University Australia

Onze dynamische studentenkliniek biedt een scala aan klantbehandelingen die zijn ontworpen om u te helpen klaar te stomen voor uw eerste echte baan in de schoonheidsthera ... [+]

Ben je klaar om een ​​drijvende kracht achter innovatie te zijn en een marktleider te worden op het gebied van esthetiek?

Praktische ervaring

Onze dynamische studentenkliniek biedt een scala aan klantbehandelingen die zijn ontworpen om u te helpen klaar te stomen voor uw eerste echte baan in de schoonheidstherapie-industrie. Studenten zullen genieten van een samenwerkende leeromgeving om leren en engagement te maximaliseren. Afgestudeerden van deze cursus zullen in staat zijn om nieuwe technologieën en innovaties in hun professionele praktijk op te nemen, naast het leveren van een zinvolle bijdrage aan de industrie.

Professionele professionals als uw leraren

Ons onderwijzend personeel bij Torrens University Australia is professionals in de schoonheidsindustrie. Torrens heeft een sterke focus op inzetbaarheid, dus toegang tot onze goed verbonden medewerkers kan helpen om deuren te openen naar uw toekomstige schoonheidscarrière.... [-]

Australië Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide Nieuw-Zeeland Auckland  + 5 Meer
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Grupo Tiradentes

Beauty moet van binnenuit komen, maar het wordt gereflecteerd uit. Het verloop van de esthetiek en cosmetica, de Facipe, stelt professionals die zal werken in de beauty-i ... [+]

Beauty moet van binnenuit komen, maar het wordt gereflecteerd uit. Het verloop van de esthetiek en cosmetica, de Facipe, stelt professionals die zal werken in de beauty-industrie, door de verzorging van het lichaam, gezicht en haar, het verstrekken van onderhoud van gezondheid, welzijn en het voorkomen van veroudering.

Brazilië is 's werelds op twee na grootste markt voor persoonlijke verzorgingsproducten, parfums en cosmetica, achter alleen de Verenigde Staten en Japan en de voorsprong van reuzen als China.

arbeidsmarkt

De Technologen in Esthetiek en cosmetica worden snel geabsorbeerd door de arbeidsmarkt, omdat het als een nieuw beroep met grote acceptatie vandaag.

Grote werkgevers in Brazilië en de wereld, zijn esthetische klinieken, schoonheidssalons, spa, Esthetische centra, academies, hogescholen, universiteit, universiteiten, apparatuur en cosmetica voorstellingen bedrijven, onder anderen.... [-]

Brazilië Aracaju
Maart 2020
Portuguese (Brazil)
Voltijd
6 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
International School of Law and Business

Cosmetologie is een nieuwe gezamenlijke studie programma, uitgevoerd in het Engels, samen met de Academie van cosmetica en de gezondheidszorg in Warschau (in het Pools Wy ... [+]

Kosmetiek is een nieuwe gezamenlijke studie programma, uitgevoerd in het Engels, samen met de Academie van cosmetica en de gezondheidszorg in Warschau (In het Pools Wyższa Szkoła zawodowa Kosmetyki i Pielęgnacji Zdrowia w Warszawie, hierna - WSZKiPZ). Deze Poolse Academie heeft veel ervaring in de opleiding hoogopgeleide specialisten in schoonheid therapie opgelopen; het heeft een bijzonder hoog gekwalificeerd wetenschappelijk personeel en loopt productieve wetenschappelijke activiteiten.

Activiteiten Een schoonheidsspecialist dekken niet alleen een schoonheid "management." Een schoonheidsspecialist is ook een kunstenaar in zijn / haar beroep, die biedt een scala aan creatieve oplossingen voor een klant. Het duurt meer dan een talent voor een beauty expert om een ​​succes te trekken. Cosmeticaspecialisten moet kennis op verschillende zakelijke gebieden, waaronder communicatie, menselijke relaties en marketing ondersteuning. Dat alles wordt alleen bereikt als de beauty-industrie wordt geleid door gekwalificeerde en deskundige professionals. Dergelijke professionals worden bereid in de Gemengde Opleiding Cosmetologie. De toekomst schoonheidsspecialisten zullen tools en technieken om een ​​gezond gezicht en lichaam huid te behouden, voor de huid en het lichaam gebreken te elimineren, om aantrekkelijke kenmerken van het gezicht te benadrukken, om het gewenste beeld vorm te geven, door het gebruik van de nieuwste technologieën in cosmetische procedures te ontwikkelen.... [-]

Litouwen Wilna
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Gdansk College of Health

Gdansk College of Health realiseert het project "Praktisch voor gezondheid" - ontwikkeling van professionele competenties als onderdeel van geïntegreerde educatieve progr ... [+]

Gdansk College of Health realiseert het project "Praktisch voor gezondheid" - ontwikkeling van professionele competenties als onderdeel van geïntegreerde educatieve programma's aan het Gdansk College of Health .

Project wordt medegefinancierd door de Europese Unie onder de Europese sociale fondsen (de overeenkomst nr. POWR.03.05.00-00-ZR07 / 18-00), daarom zal de cursus worden gestart vanaf het academische jaar 2019/2020.

Het volledige 3-jarige programma is gratisFulltime studie (van maandag tot vrijdag)Alle lezingen zijn in het Engels

Je verwerft kennis op het gebied van medische wetenschap, dermatologie, immunologie, allergologie en chemie van cosmetische materialen. We zullen u leren hoe u behandelingen kunt uitvoeren in de verfraaiende cosmetologie en esthetiek, de technieken van ontspannende massage en ook hoe u professionele apparatuur kunt gebruiken.... [-]

Polen Gdańsk
Oktober 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Gdansk College of Health

Door cosmetica te studeren, krijg je kennis op het gebied van medische wetenschappen. U zult onder andere ontmoeten dermatologie, immunologie, allergie en chemie van cosm ... [+]

Door cosmetica te studeren, krijg je kennis op het gebied van medische wetenschappen. U zult onder andere ontmoeten dermatologie, immunologie, allergie en chemie van cosmetische grondstoffen. Tijdens je studie leer je hoe je schoonheids- en schoonheidsbehandelingen kunt uitvoeren, leer je ontspannende massagetechnieken, evenals professionele apparaten die worden gebruikt in de cosmetologie en hun ondersteuning.

In studies van de eerste graad worden klassen in twee vormen gegeven:

fulltime (fulltime) - lessen worden gegeven van maandag tot vrijdag.deeltijd (extramurale studies) - lessen vinden plaats op vrijdag, zaterdag en zondag.

Wervingsvoorwaarden

Kandidaten voor eerste cyclusstudies worden toegelaten zonder toelatingsexamens. De volgorde van aanvragen beslist over de toelating.... [-]

Polen Gdańsk
Oktober 2019
Pools
Voltijd
3 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands