Filter
Bachelor Studies
Brazilië Aracaju Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Undergraduate Studies in Visagie in de Verenigde Aracaju Brazilië

Een bachelor's degree is een vierjarig undergraduate-diploma en is de standaard voor het hoger onderwijs gedurende het grootste deel van de wereld. Bachelordiploma kan worden behaald bij openbare universiteiten, op prive-universiteiten, op community colleges en via online universiteiten.

In Brazilië zijn er drie soorten graden: HBO - duurt tussen de vier tot zes jaar in beslag en studenten kunnen werken als docenten na het beëindigen van vier jaar onderzoek. Masters - duurt een tot twee jaar te bereiken; Doctoral / PhD - de hoogste graad je kunt studeren en duurt drie tot vier jaar te bereiken. Deze drie graden losjes overeen met de drie cycli van het Bologna-proces - het Europees systeem van hoger onderwijs. Dit betekent dat als u een undergraduate-diploma hebben behaald aan een Europese universiteit, moet je worden gekwalificeerd om een ​​Masters in Brazilië te bereiken.

Hoewel, de kleinste staat in Brazilië, Aracaju diverse onderwijsvoorzieningen die hogere kansen om mensen te leren bieden heeft. Bekende faciliteiten zoals Federale Universiteit van Sergipe, Tiradentes University en Sao Luis College zijn hier gevestigd.

Top Bachelor in Visagie in de Verenigde Aracaju in Brazilië

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Visagie, Aracaju

Graden
Plaats
Brazilië
Aracaju
Studievorm
Tempo
Grupo Tiradentes

Beauty moet van binnenuit komen, maar het wordt gereflecteerd uit. Het verloop van de esthetiek en cosmetica, de Facipe, stelt professionals die zal werken in de beauty-i ... [+]

Beauty moet van binnenuit komen, maar het wordt gereflecteerd uit. Het verloop van de esthetiek en cosmetica, de Facipe, stelt professionals die zal werken in de beauty-industrie, door de verzorging van het lichaam, gezicht en haar, het verstrekken van onderhoud van gezondheid, welzijn en het voorkomen van veroudering.

Brazilië is 's werelds op twee na grootste markt voor persoonlijke verzorgingsproducten, parfums en cosmetica, achter alleen de Verenigde Staten en Japan en de voorsprong van reuzen als China.

arbeidsmarkt

De Technologen in Esthetiek en cosmetica worden snel geabsorbeerd door de arbeidsmarkt, omdat het als een nieuw beroep met grote acceptatie vandaag.

Grote werkgevers in Brazilië en de wereld, zijn esthetische klinieken, schoonheidssalons, spa, Esthetische centra, academies, hogescholen, universiteit, universiteiten, apparatuur en cosmetica voorstellingen bedrijven, onder anderen.... [-]

Brazilië Aracaju
Maart 2020
Portuguese (Brazil)
Voltijd
6 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands