BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (Bachelor) in Agribusiness in Canada

Een bachelor 's diploma wordt uitgereikt op de succesvolle voltooiing van een undergraduate academische opleiding. Het is vaak de eerste graad een student ontving in zijn of haar academische carrière. Het duurt normaal gesproken vier jaar full-time studie aan een bachelor's degree te verdienen.

Een agribusiness programma biedt studenten de kans om te leren over de zakelijke kant van de landbouw en de landbouw. Deze programma's bieden doorgaans cursussen over zakelijke onderwerpen, zoals marketing en consument relaties, met landbouw-specifieke onderwerpen, zoals plantaardige biologie en het landbouwbeleid.

Canada is een Noord-Amerikaanse land dat bestaat uit tien provincies en drie territoria. Gelegen in het noordelijke deel van het continent, het strekt zich uit van de Atlantische naar de Stille Oceaan en noordwaarts in de Noordelijke IJszee.

Bachelor's Porgramma in Agribusiness in Canada

2 Resultaten in Agribusiness, Canada Filter

Bsc in agribusiness

University of Manitoba
BSc
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Agribusiness is de zakelijke en economische aspecten van voedsel. Het richt zich op alle factoren die van invloed zijn hoe voedsel reist over de hele wereld, waaronder: financ ...

Lees meer

Bachelor in de internationale agribusiness (EFD)

Aeres University of Applied Sciences
Bachelor
sep 2021
<
Voltijds
Engels
Campus

De belangrijkste International Agribusiness is een Engels-talige programma voor studenten die een professionele carrière in de agrarische sector met een internationale focus t ...

Lees meer