$close

Filters

Resultaten weergeven

Deeltijd Undergraduate Studies (Bachelor) in Voedsel en Drank Technologie in Italië 2022

Een bachelor 's graad is een kenmerk van het hoger onderwijs. Het wordt gegeven aan degenen die wijden 3 tot 7 jaar bestuderen van een specifiek programma. Een bachelor 's graad kan worden verdiend in een verscheidenheid van disciplines in de kunsten en wetenschappen. De studie van voedsel- en dranktechnologie kan van belang zijn voor personen die een carrière zoeken in de voedingsserv… Meer informatie

Een bachelor 's graad is een kenmerk van het hoger onderwijs. Het wordt gegeven aan degenen die wijden 3 tot 7 jaar bestuderen van een specifiek programma. Een bachelor 's graad kan worden verdiend in een verscheidenheid van disciplines in de kunsten en wetenschappen.

De studie van voedsel- en dranktechnologie kan van belang zijn voor personen die een carrière zoeken in de voedingsservice-industrie, omdat dit gebied van studie zich kan richten op het ontwikkelen van een fundamenteel begrip van voedselbereiding, -verwerking en -veiligheid.

Officieel bekend als de Italiaanse Republiek, het land is gevonden in Zuid-Europa. De officiële taal is het Italiaans en het cultureel rijke hoofdstad is Rome. Veel van de oudste universiteiten ter wereld 's bevinden zich in Italië, in het bijzonder de Universiteit van Bologna (opgericht in 1088). Er zijn drie Superior Graduate Schools met "de status van universiteit ", drie instituten met de status van de Doctoral Hogescholen, die functioneren op graduate en post-graduate niveau.

Deeltijd Bachelor's Porgramma in Voedsel en Drank Technologie in Italië

Lees Minder
Lees meer over studeren in Italië
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
University of Parma
Parma, Italië

De opleiding in voedselsystemen: duurzaamheid, management en technologie bereidt studenten voor om deskundige managers van voedselsystemen te worden. Het programma biedt de st ... +

De opleiding in voedselsystemen: duurzaamheid, management en technologie bereidt studenten voor om deskundige managers van voedselsystemen te worden. Het programma biedt de studenten de interdisciplinaire kennis die nodig is om te werken in het bedrijfsleven, het milieu en het beheer van natuurlijke hulpbronnen in de agrovoedingssector. Dit beroepsprofiel is in overeenstemming met de strategie voor duurzame ontwikkeling die is uiteengezet in de mededeling van de Europese Commissie over "Innoveren voor duurzame groei: een bio-economie voor Europa". -
Bachelor
Voltijds
Deeltijd
3 jaren
Italiaans
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online