close

Filters

Resultaten weergeven

4 Bachelors in Voedselveiligheid 2020

Het behalen van een bachelordiploma kan een uitstekende manier zijn om de weg naar een succesvolle en stabiele carrière te effenen. Het diploma, dat doorgaans wordt verdiend in ongeveer drie tot zeven jaar, geeft studenten een kans om een ​​opleiding te volgen door veel algemene onderwerpen te bestuderen en zich te specialiseren in een gebied dat als major wordt gekozen. Een bachelordiploma… Meer informatie

Het behalen van een bachelordiploma kan een uitstekende manier zijn om de weg naar een succesvolle en stabiele carrière te effenen. Het diploma, dat doorgaans wordt verdiend in ongeveer drie tot zeven jaar, geeft studenten een kans om een ​​opleiding te volgen door veel algemene onderwerpen te bestuderen en zich te specialiseren in een gebied dat als major wordt gekozen. Een bachelordiploma kan studenten helpen beter betaalde banen te krijgen.

Wat is een bachelor in voedselveiligheid? Deze graad helpt gewoonlijk studenten voor te bereiden om te werken op het gebied van voedselinspectie en veiligheid. Cursussen kunnen microbiologie, landbouw, biologie, wiskunde en scheikunde omvatten. Andere klassen die specifiek zijn voor de industrie kunnen onderwerpen behandelen zoals voedselstabiliteit, thermische verwerking, oogsttechnologie en door voedsel overgedragen ziekteverwekkers. Afhankelijk van de universiteit kan het ook een stage of andere praktijkervaring vereisen.

Degenen die een graad in voedselveiligheid behalen, worden in het algemeen voorbereid met speciale vaardigheden en kennis van voedselwetten, voedselverwerking en voedseltechniek. Ze komen mogelijk in aanmerking om te werken in de levensmiddeleninspectie- en -verwerkingsindustrie.

Een bachelor in de voedselveiligheid kan drie tot zeven jaar duren om te voltooien, afhankelijk van het programma en de behoeften van de student. Collegegeld en andere kosten kunnen ook variëren, dus wordt het aangeraden om individueel contact op te nemen met scholen voor meer informatie.

Degenen die afstuderen met een bachelordiploma in voedselveiligheid, kunnen zich kwalificeren om te werken als voedselveiligheidsinspecteurs, productveiligheidsspecialisten, voedselmicrobiologen, onderzoekers in de voedingschemie, kwaliteitsbewakingsdirecteuren, voedseltechnologen en managers voor voedselveiligheid. Deze carrières kunnen goed betalen en zorgen voor opwaartse beweging. Banen zijn vaak beschikbaar in de federale en lokale overheid en in de privésector.

Scholen over de hele wereld kunnen dit diploma op parttime, fulltime of online basis aanbieden. Ga voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Technological and Higher Education Institute of Hong Kong
Hong Kong, Hongkong

Dit programma is bedoeld om afgestudeerden uit te rusten met zowel theoretische kennis als praktische vaardigheden op het gebied van voedselwetenschap en veiligheid (zoals voe ... +

Dit programma is bedoeld om afgestudeerden uit te rusten met zowel theoretische kennis als praktische vaardigheden op het gebied van voedselwetenschap en veiligheid (zoals voedselchemie, voedingswetenschap, microbiologie, voedseltechnologie, beheer van voedselveiligheid) die kunnen werken in de voedselgerelateerde industrie en de voedselveiligheid bevorderen in maatschappij. Deze kunnen hen helpen om effectief te presteren in de voedsel-, voedings- en cateringindustrie en problemen op het gebied van voedselwetenschap en veiligheid op te lossen. Het zal studenten ook voorzien van generieke managementvaardigheden om effectief te functioneren als supervisors en managers naarmate ze vorderen in hun loopbaan. -
BSc
Voltijds
4 jaren
Engels
Campus
 
Latvia University of Life Sciences and Technologies
Jelgava, Letland

Het doel van de academische bacheloropleiding is om een competitieve en deskundige specialist in voedselproductie, kwaliteit en innovatie voor te bereiden, die in staat is om ... +

Het doel van de academische bacheloropleiding is om een competitieve en deskundige specialist in voedselproductie, kwaliteit en innovatie voor te bereiden, die in staat is om kwaliteitsmanagement en ontwikkeling van innovaties in voedingsbedrijven te organiseren, creatief onderzoek uit te voeren en de basis te vormen voor verdere studies in het hoger onderwijs. -
Bachelor
Voltijds
4 jaren
Engels
Campus
 
China Pharmaceutical University
Shanghai, China +1 Meer

Doelstelling: Dit programma biedt studie van theorieën en experimentele vaardigheden op gebieden als chemie, farmacie, voeding wetenschap en techniek, voedselveiligheid en hyg ... +

Doelstelling: Dit programma biedt studie van theorieën en experimentele vaardigheden op gebieden als chemie, farmacie, voeding wetenschap en techniek, voedselveiligheid en hygiëne, voedselkwaliteit -
BSc
Voltijds
4 jaren
sep 2020
Campus
 
Aeres University of Applied Sciences
Almere, Nederlanden +2 Meer

Aeres Hogeschool biedt een opleiding voor studenten die geïnteresseerd zijn in een carrière in een van de volgende beroepsprofielen:

Aeres Hogeschool biedt een opleiding voor studenten die geïnteresseerd zijn in een carrière in een van de volgende beroepsprofielen: -
Bachelor
Voltijds
Engels
sep 2020
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op