BACHELORSTUDIES

Bachelor's Programma's in Voedselveiligheid in Europa 2020

Een bachelor's degree is een post-secundair diploma uitgereikt na voltooide 120 studiepunten. Het duurt meestal acht semesters om een ​​bachelordiploma te voltooien. Bij het invullen van een undergraduate opleiding, moeten kandidaten algemene opleidingen studeren en koos voor een belangrijk specifiek onderwerp. Een bachelordiploma kan ook worden opgeroepen een baccalaureaat in bepaalde landen.

Voedselveiligheid is een groeiende bezorgdheid over de volksgezondheid te voorkomen dat voedsel overgedragen ziekten van invloed zijn op de consument. Posities in dit gebied zijn in hoge vraag naar een veilige verwerking en bereiding van levensmiddelen te bevorderen in elk stadium van de verwerking en consumptie.

Europa, een van de wereld 's zeven continenten, is meestal bekend als de meest westelijke schiereiland van Eurazië. Op een na kleinste continent, met 10.180.000 (km2), het gebied hergroepeert 50 landen.

Bachelor in Voedselveiligheid in Europa

2 Resultaten in Voedselveiligheid, Europa Filter

Bachelor in voedselkwaliteit en innovaties

Latvia University of Life Sciences and Technologies
Bachelor
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Het doel van de academische bacheloropleiding is om een competitieve en deskundige specialist in voedselproductie, kwaliteit en innovatie voor te bereiden, die in staat is om ...

Lees meer

Bachelor in voedselveiligheid management

Aeres University of Applied Sciences
Bachelor
sep 2020
<
Voltijds
Engels
Campus

Aeres Hogeschool biedt een opleiding voor studenten die geïnteresseerd zijn in een carrière in een van de volgende beroepsprofielen:

Lees meer