close

Filters

Resultaten weergeven

Bachelor's Programma's in Voedselveiligheid in Letland

Een bachelor's degree is een post-secundair diploma uitgereikt na voltooide 120 studiepunten. Het duurt meestal acht semesters om een ​​bachelordiploma te voltooien. Bij het invullen van een undergraduate opleiding, moeten kandidaten algemene opleidingen studeren en koos voor een belangrijk specifiek onderwerp. Een bachelordiploma kan ook worden opgeroepen een baccalaureaat in bepaalde lan… Meer informatie

Een bachelor's degree is een post-secundair diploma uitgereikt na voltooide 120 studiepunten. Het duurt meestal acht semesters om een ​​bachelordiploma te voltooien. Bij het invullen van een undergraduate opleiding, moeten kandidaten algemene opleidingen studeren en koos voor een belangrijk specifiek onderwerp. Een bachelordiploma kan ook worden opgeroepen een baccalaureaat in bepaalde landen.

De groeiende gebied van voedselveiligheid is belast met het toezicht op wat mensen eten in elke fase van boer tot bord. Gekwalificeerde voedselveiligheid experts zijn nodig om de kwaliteit en veilige praktijken in de detailhandel, de institutionele instellingen, en de productie-installaties te verzekeren.

Letland, officieel de Republiek Letland, is een land in de Baltische regio van Noord-Europa. Het grenst in het noorden aan Estland, in het zuiden van Litouwen, in het oosten aan Rusland, en in het zuidoosten van Wit-Rusland. De Letten zijn een Baltisch volk, cultureel verwant aan de Litouwers. Hoofdstad is Riga, die is de thuisbasis van de Universiteit van Letland met meer dan 23.000 ingeschreven studenten.

Bachelor's Porgramma in Voedselveiligheid in Letland

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Latvia University of Life Sciences and Technologies
Jelgava, Letland

Het doel van de academische bacheloropleiding is om een competitieve en deskundige specialist in voedselproductie, kwaliteit en innovatie voor te bereiden, die in staat is om ... +

Het doel van de academische bacheloropleiding is om een competitieve en deskundige specialist in voedselproductie, kwaliteit en innovatie voor te bereiden, die in staat is om kwaliteitsmanagement en ontwikkeling van innovaties in voedingsbedrijven te organiseren, creatief onderzoek uit te voeren en de basis te vormen voor verdere studies in het hoger onderwijs. -
Bachelor
Voltijds
4 jaren
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op