BACHELORSTUDIES

4 Bachelors in Voedselveiligheid 2020

Het behalen van een bachelordiploma kan een uitstekende manier zijn om de weg naar een succesvolle en stabiele carrière te effenen. Het diploma, dat doorgaans wordt verdiend in ongeveer drie tot zeven jaar, geeft studenten een kans om een ​​opleiding te volgen door veel algemene onderwerpen te bestuderen en zich te specialiseren in een gebied dat als major wordt gekozen. Een bachelordiploma kan studenten helpen beter betaalde banen te krijgen.

Wat is een bachelor in voedselveiligheid? Deze graad helpt gewoonlijk studenten voor te bereiden om te werken op het gebied van voedselinspectie en veiligheid. Cursussen kunnen microbiologie, landbouw, biologie, wiskunde en scheikunde omvatten. Andere klassen die specifiek zijn voor de industrie kunnen onderwerpen behandelen zoals voedselstabiliteit, thermische verwerking, oogsttechnologie en door voedsel overgedragen ziekteverwekkers. Afhankelijk van de universiteit kan het ook een stage of andere praktijkervaring vereisen.

Degenen die een graad in voedselveiligheid behalen, worden in het algemeen voorbereid met speciale vaardigheden en kennis van voedselwetten, voedselverwerking en voedseltechniek. Ze komen mogelijk in aanmerking om te werken in de levensmiddeleninspectie- en -verwerkingsindustrie.

Een bachelor in de voedselveiligheid kan drie tot zeven jaar duren om te voltooien, afhankelijk van het programma en de behoeften van de student. Collegegeld en andere kosten kunnen ook variëren, dus wordt het aangeraden om individueel contact op te nemen met scholen voor meer informatie.

Degenen die afstuderen met een bachelordiploma in voedselveiligheid, kunnen zich kwalificeren om te werken als voedselveiligheidsinspecteurs, productveiligheidsspecialisten, voedselmicrobiologen, onderzoekers in de voedingschemie, kwaliteitsbewakingsdirecteuren, voedseltechnologen en managers voor voedselveiligheid. Deze carrières kunnen goed betalen en zorgen voor opwaartse beweging. Banen zijn vaak beschikbaar in de federale en lokale overheid en in de privésector.

Scholen over de hele wereld kunnen dit diploma op parttime, fulltime of online basis aanbieden. Ga voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

4 Resultaten in Voedselveiligheid Filter

Bachelor of Science (Honours) in Food Science and Safety

Technological and Higher Education Institute of Hong Kong
BSc
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Dit programma is bedoeld om afgestudeerden uit te rusten met zowel theoretische kennis als praktische vaardigheden op het gebied van voedselwetenschap en veiligheid (zoals voe ...

Lees meer

Bachelor in voedselkwaliteit en innovaties

Latvia University of Life Sciences and Technologies
Bachelor
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Het doel van de academische bacheloropleiding is om een competitieve en deskundige specialist in voedselproductie, kwaliteit en innovatie voor te bereiden, die in staat is om ...

Lees meer

BSc in Food Quality & Safety

China Pharmaceutical University
BSc
sep 2020
<
Voltijds
<
4 jaren
Campus

Doelstelling: Dit programma biedt studie van theorieën en experimentele vaardigheden op gebieden als chemie, farmacie, voeding wetenschap en techniek, voedselveiligheid en hyg ...

Lees meer

Bachelor in voedselveiligheid management

Aeres University of Applied Sciences
Bachelor
sep 2020
<
Voltijds
Engels
Campus

Aeres Hogeschool biedt een opleiding voor studenten die geïnteresseerd zijn in een carrière in een van de volgende beroepsprofielen:

Lees meer