Filter
Bachelor Studies
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste 2 Bachelor's Programma's in Webontwikkeling 2019

Aangeboden door universiteiten en hogescholen wordt een bachelordiploma behaald wanneer een student ongeveer 120 credit-uren voltooit. Deze graad kan de basis leggen voor een succesvolle carrière in een bepaald vakgebied of branche of studenten voorbereiden op het nastreven van een master of doctoraat.

Wat is een bachelor in webontwikkeling? Deze opleiding helpt studenten klaar te maken voor succesvolle carrières in de wereld van technologie door hen te leren websites, websites en andere op internet gebaseerde technologieën te bouwen, te onderhouden en te verbeteren. Studenten die ervoor kiezen om dit vakgebied te bestuderen, moeten de nodige vaardigheden voor succes beheersen door cursussen te volgen met betrekking tot e-commercehulpmiddelen, gebruikersinterfaces, navigatie, mobiele webpagina's, internettheorie, dynamische webpagina's, client-side programmeren, server-side programmeren, video / audiostreaming en databaseopbouw. Elk van deze vaardigheden is nuttig in de competitieve wereld van de informatietechnologie.

Gedurende hun studie kunnen studenten een breed scala aan vaardigheden aanscherpen. Deze omvatten waarschijnlijk betere technieken voor computergebruik en navigatie, verbeterde organisatorische vaardigheden en verbeterde codeermogelijkheden, die allemaal nuttig kunnen zijn in zowel professionele als persoonlijke bezigheden.

Alvorens een school te kiezen, moeten studenten uitgebreid onderzoek doen naar de hoogte van het studiepad. Het collegegeld varieert op basis van de school en het gastland, en ook of de lessen worden gegeven op traditionele of online platforms.

Omdat de hedendaagse communicatie en marketing zo sterk afhankelijk zijn van internetgebruik, zijn er mogelijk een groot aantal carrières beschikbaar voor studenten op wereldwijde schaal. Sommige van deze taken omvatten computerprogrammeur, computersysteemtechnicus, LAN-manager, technische ondersteuningsprofessional en webontwikkelaar. Natuurlijk zijn dit slechts enkele van de meest voorkomende carrièremogelijkheden. Er kunnen ontelbare andere beschikbaar zijn via openbare diensten en particuliere bedrijven die afhankelijk zijn van technologiegebruik om de klus te klaren.

Online cursussen zijn beschikbaar om studenten met gezinnen te helpen, banen of reiskwesties krijgen de graad waar ze altijd van hebben gedroomd, terwijl lokale en internationale leeropties een meer traditionele universiteitservaring bieden. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

2 Resultaten in Webontwikkeling

bib International College

Of tweets, berichten en e-mail, online winkelen, muziek en video streaming, LAN-party's of apps voor bioscoopkaartjes - computers zijn een onmisbaar onderdeel van ons ... [+]

Of tweets, berichten en e-mail, online winkelen, muziek en video streaming, LAN-party's of apps voor bioscoopkaartjes - computers zijn een onmisbaar onderdeel van ons leven. Net als degenen die al deze toepassingen is alleen mogelijk te maken: computer wetenschappers. Met een informatica opleiding aan de bib je nooit verliezen het zicht op de toekomst, en het heeft u verschillende opties. Uitgebreide startkwalificatie maken onze afgestudeerden gewilde professionals.

toelatingseisenFachhochschulreife (academische gedeelte) of de middelbare schoolBestaan ​​uit bib-aptitude test (logicatest), duur 1 uur

statements

De opleiding als / media computer / -in Web

Medieninformatiker / -in WebStaat erkend / -r computer / -in Multimedia... [-]
Duitsland Bergisch Gladbach Paderborn Bielefeld Hannover  + 1 Meer
October 2019
Voltijd
2 - 3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
SAE Institute Leipzig

Van traditionele webpagina's op de snel groeiende markt voor Web applicatie ontwikkeling - u zowel de industrie standaarden en cutting-edge webtechnologieën worden onderw ... [+]

Van traditionele webpagina's op de snel groeiende markt voor Web applicatie ontwikkeling - u zowel de industrie standaarden en cutting-edge webtechnologieën worden onderwezen, zo word je deel uit van één van de sterkste economische regio's in de gehele creatieve industrie. U geniet het voordeel van een hands-on, projectmatige onderzoek proces en vaardigheden in HTML, CSS, JavaScript, PHP en user interface design (UI) te ontwikkelen. De studie reglement voorziet in twee delen van de cursus. De bekende en industrie geaccepteerde SAE Web Design & Development Diploma en Bachelor deel leerde waar de extra vaardigheden en onderwerpen zoals overzicht van het internet en media bedrijf, project management, auteursrechten en speciale Webentwicklungstechniken worden behandeld. De cursus wordt afgesloten met een internationaal erkend BA / BSc (Hons) Web Development *, gevalideerd door Middlesex University in Londen.... [-]

Duitsland Kitzscher
October 2019
Voltijd
24 - 42 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands