close

Filters

Resultaten weergeven

Bachelor's Programma's in Werktuigbouwkunde in Letland

Een Bachelor 's degree is een diploma uitgereikt door de universiteiten en hogescholen. Om een ​​bachelor 's graad te verdienen, moet u de nodige cursussen die kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van uw instelling van inschrijving af te ronden. Machinebouw is de vervaardiging van producten die bewegen. Het omvat het gehele productieproces vanaf opstelling een idee voor een item, het beg… Meer informatie

Een Bachelor 's degree is een diploma uitgereikt door de universiteiten en hogescholen. Om een ​​bachelor 's graad te verdienen, moet u de nodige cursussen die kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van uw instelling van inschrijving af te ronden.

Machinebouw is de vervaardiging van producten die bewegen. Het omvat het gehele productieproces vanaf opstelling een idee voor een item, het begrijpen van de mechanismen noodzakelijk om het actief te laten werken, om de productie van het voltooide product te nemen dat punt in grotere systemen.

Letland, officieel de Republiek Letland, is een land in de Baltische regio van Noord-Europa. Het grenst in het noorden aan Estland, in het zuiden van Litouwen, in het oosten aan Rusland, en in het zuidoosten van Wit-Rusland. De Letten zijn een Baltisch volk, cultureel verwant aan de Litouwers. Hoofdstad is Riga, die is de thuisbasis van de Universiteit van Letland met meer dan 23.000 ingeschreven studenten.

Bachelor Opleiding in Werktuigbouwkunde in Letland

Lees Minder
Gerelateerde vakgebieden
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filters
Rezekne University of Applied Sciences
Rēzekne , Letland

Mechatronica is een gebied van engineering op basis van machines, elektronica, hardware en besturingssystemen.

Mechatronica is een gebied van engineering op basis van machines, elektronica, hardware en besturingssystemen. -
Bachelor
Voltijds
9 - 10 semesters
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op

Gerelateerde vakgebieden