BACHELORSTUDIES

Bachelor Programma's in Wetenschappelijke studies in de Verenigde Wenen Oostenrijk

Een bachelor 's diploma wordt uitgereikt op de succesvolle voltooiing van een undergraduate academische opleiding. Het is vaak de eerste graad een student ontving in zijn of haar academische carrière. Het duurt normaal gesproken vier jaar full-time studie aan een bachelor's degree te verdienen.

Studenten die geïnteresseerd zijn in bètastudies kunnen programma-opties vinden over de hele wereld. Het veld is uitgebreid om de interactie tussen wetenschap en politiek of wetenschap en het dagelijks leven te omvatten. Enkele voorbeelden zijn vervuiling, bio-ethiek en in-vitrofertilisatie.

De Republiek Oostenrijk heeft een enorme politieke, educatieve en artistieke cultuur. De geografie van Oostenrijk maakt het ook mogelijk voor alle soorten seizoensgebonden ervaringen.

Wenen is de hoofdstad van Oostenrijk en heeft vele faciliteiten om die status passen. Onderwijs centra zijn in uitstekende conditie gaat mate van het hebben van internationale scholen, zoals American International School Wenen en Internationale Universiteit van Wenen.

Top Bachelor Programma in Wetenschappelijke studies in de Verenigde Wenen in Oostenrijk

1 Resultaten in Wetenschappelijke studies, Wenen Filter

Bachelor in multidisciplinaire strategieën - toegepaste studies in kunst, wetenschap, filosofie en mondiale uitdagingen

University of Applied Arts Vienna
Bachelor
<
Voltijd
<
8 semesters
Engels
Campus

De bacheloropleiding "Cross-Disciplinary Strategies. Toegepaste studies in kunst, wetenschap, filosofie en mondiale uitdagingen "biedt een breed spectrum aan artistieke en wet ...

Lees meer