close

Filters

Resultaten weergeven

Bachelor Programma's in Zoölogie in Afrika 2021

Een Bachelor 's degree kunnen educatieve deuren leiden, bieden mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling, of de basis leggen voor de uitoefening van een geavanceerde graad. Ons doel is om te helpen aspirant-studenten het programma selectieproces navigeren succes. We doen dingen gemakkelijk door het stroomlijnen van de zoekopdracht. Zoölogie is meestal een veld van biologie waarbij dieren betro… Meer informatie

Een Bachelor 's degree kunnen educatieve deuren leiden, bieden mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling, of de basis leggen voor de uitoefening van een geavanceerde graad. Ons doel is om te helpen aspirant-studenten het programma selectieproces navigeren succes. We doen dingen gemakkelijk door het stroomlijnen van de zoekopdracht.

Zoölogie is meestal een veld van biologie waarbij dieren betrokken zijn. Zoölogie-studenten kunnen het gedrag van dieren in het algemeen onderzoeken of het gedrag van bepaalde diersoorten bestuderen. Deze studie zou betrekking kunnen hebben op de activiteiten van dieren in gevangenschap of in het wild.

Zelfs als u ervoor kiest Oost-Afrika's mythologische, betoverende Tanzania, Senegal, land van teranga of Zuid-Afrika, met zijn brede mogelijkheden om te genieten in en serveren, onderzoek in Afrika zal overweldigend zijn.

Bachelor in Zoölogie in Afrika

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
University of Johannesburg
Johannesburg, Zuid-Afrika

BSc Honours in Zoology

BSc Honours in Zoology -
BSc
Voltijds
Deeltijd
Engels
jan 2022
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op