Bachelordiploma in de gastronomische wetenschappen

University of Gastronomic Sciences (UNISG)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelordiploma in de gastronomische wetenschappen

University of Gastronomic Sciences (UNISG)

De undergraduate programma van drie jaar in Gastronomische Wetenschappen is bedoeld voor studenten op zoek naar brede professionele opleiding in multidisciplinaire food studies. Door middel van een aanpak die zowel wetenschappen en geesteswetenschappen fuseert, het programma zorgt voor de nodige kennis en vaardigheden voor het werk in de levensmiddelen- en drankenindustrie, verwerking, distributie, promotie en marketing, en in voedsel en wijn toerisme.

Het programma omvat verplichte vakken (waarvan sommige zijn samengesteld uit meerdere modules), keuzevakken en thematische en regionale studiereizen, voor een totaal van 180 studiepunten op de universiteit.

De cursussen worden gegeven in het Italiaans en het Engels, en gecrediteerd cursussen in het Engels (voor Italianen) en Italiaanse (voor niet-Italianen) zijn voorzien. Studenten zijn verplicht om zowel lessen en studiereizen te wonen.

Vakgebieden

Zowel de geesteswetenschappen en wetenschappen worden onderwezen binnen het undergraduate programma. Leren in de praktijk, laboratorium werk, en studiereizen naar producten en hun regio's van herkomst complement in-class lessen om de studenten te voorzien van een interdisciplinaire benadering van de wereld van de gastronomie te ontdekken.

De onderstaande lijst van onderwerpen en natuurlijk modules bestaan ​​uit de Gastronomische wetenschappen programma van de studie. Elke kunnen onder meer seminars gewijd aan een specifiek onderwerp, en inhoud van de cursus kan variëren van jaar tot jaar

Admissions

Met het oog op toepassing op de driejarige bacheloropleiding in Gastronomische Wetenschappen, moeten de kandidaten: - online te registreren - voltooien een motiverende proef - het online sollicitatieproces - wordt de toelatingsproef Opmerking: - alle toepassingen stappen het zijn gratis en vrijblijvend - alvorens verder te gaan met een online pre-inschrijving, lees aandachtig de Toelatingsproces Instructions

studiereizen

Als onderdeel van de driejarige bacheloropleiding in Gastronomische Wetenschappen, hebben de studenten de mogelijkheid om theoretische lessen te combineren met de eerste hand leerervaringen in de wereld van de voedselproductie. Dit zijn de studiereizen, een nieuwe vorm van ervaringsgericht studie die het mogelijk maakt de toekomst gastronomen hun vijf zintuigen te gebruiken om te leren in het veld, na voedselproductie en supply chains en het verkrijgen van een praktische kennis van de biodiversiteit.

Studiereizen zijn innovatieve educatieve reizen, gebaseerd op de overtuiging dat de toekomstige gastronomen moet niet alleen leren over de wetenschappelijke aspecten van voedsel, zoals voedings- en chemische samenstelling, maar ook enkele van deze kennis met real-life experience.

Door te reizen, zullen de studenten krijgen om de productie processen, uniek eetculturen, diverse ingrediënten, productietechnieken, en methoden van het verbruik kennen.

De studiereizen vallen in twee categorieën: - Thematische studiereizen zijn gericht op het begrijpen van een bepaald product. Door middel van een mix van klas studies en de eerste hand ervaring, studenten verdiepen hun productie kennis op een enkel product.

  • Regionale studiereizen bieden een diep begrip van de cultuur en gastronomie van een geografisch gebied of regio. Gedurende de drie jaar van het programma, studenten reizen op grote schaal in de buurt van Italië, Europa en de rest van de wereld.

De tochten zijn inclusief gediversifieerde educatieve activiteiten, waaronder: - Academische lessen met lokale leraren, historici en experts op het gebied van eco-gastronomie - Bezoeken aan de producenten, bedrijven, restaurants en andere belangrijke organisaties op het gebied van eten en de wijn - Praktische culinaire workshops met chefs en restaurateurs - Culturele reizen naar de regio te ontdekken - Een bezoek aan de traditionele markten, Slow food producenten en voedsel gemeenschappen Begeleiders zijn verantwoordelijk voor de logistieke en educatieve organisatie van individuele reizen, en ze ook begeleiden de studenten over de ritten.

Studiereizen duren tussen de 4 en 12 dagen.

Aan het einde van de studiereis studenten zijn verplicht om een ​​verslag over de studiereis ervaring die verschillende methoden van communicatie, zoals schriftelijke verslagen, video's, foto slideshows, essays, etc. kunt gebruiken produceren

Thematische studiereizen zijn gericht op specifieke producten, zoals koffie, olie, pasta en kaas. Regionale studiereizen bieden een kans om verschillende eetculturen te ontdekken door het reizen rond diverse regio's van Italië, naar Europese landen zoals Spanje, Frankrijk, Oostenrijk, Duitsland, Groot-Brittannië, Kroatië en Polen, en naar landen in verschillende continenten, zoals India, Mexico, Canada, Ecuador, Japan en Kenia.

Vergoedingen

De jaarlijkse vergoedingen voor het undergraduate programma start in het studiejaar 2016/17 zijn € 14,000, waaronder:

alle academische activiteiten, waaronder conferenties, proeverijen en seminars boeken en andere gedrukte materialen alle studie-trip kosten zoals geprogrammeerd toegang tot wifi internet op de campus deelname aan alle UNISG en Slow Food evenementen zoals opgenomen in de bacheloropleiding civiele verzekering dekking van de gezondheidszorg dekking voor de niet-Europese studenten alle Administratiekantoor certificaten eetzaal pas met 4,000 credits voor gebruik UNISG Academic Tables (komt overeen met € 400).

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Italiaans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
14,000 EUR
Studiereizen en verzekering inbegrepen
Locations
Italië - Bra, Piëmont
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Italië - Bra, Piëmont
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan