Bacheloropleiding Fundamentele Informatica en Informatietechnologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Programma details

 • Taal van de instructie: Engels
 • Duur: 4 jaar
 • ECTS: 240
 • Toelatingsexamens: Engelse taal, wiskunde
 • Afdeling: Instituut voor informatietechnologieën, wiskunde en mechanica

Overzicht

De bacheloropleiding "Fundamentele informatica en informatietechnologie" in het Engels, verzorgd door IITMM, is gericht op het trainen van experts in high-level programmering voor hi-tech bedrijven uit de informatie-industrie.

Lobachevsky University en IITMM werken nauw samen met grote internationale IT-bedrijven (Cisco Systems, Intel, Microsoft, NVIDIA, IBM, MERA) die de universiteit geavanceerde computerapparatuur en -software bieden. Dit zorgt ervoor dat het onderwijsproces gebaseerd is op de nieuwste prestaties op dit gebied van wetenschap en technologie. Aan de universiteit zijn er onderzoekslaboratoria opgezet met ondersteuning van Intel Corporation en educatieve centra van Microsoft en Cisco Systems.

Het curriculum en het programma van studies zijn ontwikkeld met het verslag van het specifieke karakter van deze cursus bedoeld voor internationale studenten. Hoogleraren en leraren houden rekening met verschillende niveaus van kennis van internationale studenten in de wiskunde en in de computerwetenschappen.

Het programma voldoet aan hoge Europese en internationale normen en een diploma wordt erkend door werkgevers in Europa en maakt het eenvoudiger om master- en doctoraatsprogramma's aan te vragen bij andere instellingen voor hoger onderwijs.

Het programma "Fundamentele informatica en informatietechnologie" in het Engels, verzorgd door IITMM, is geaccrediteerd door het Europees netwerk voor accreditatie van ingenieurseducatie (ENAEE) en de Associatie voor Engineering Education of Russia (AEER). De eerste is 'verantwoordelijk voor het verlenen van autorisatie aan accreditatiebureaus om het EUR-ACE®-label toe te kennen', dat gericht is op het faciliteren van zowel academische als professionele mobiliteit. De laatste heeft lidmaatschap van ENAEE, Washington Accord en IPEA, zodat zijn criteria en procedures voor accreditatie worden erkend door meer dan 25 landen over de hele wereld.

Careers

Onze afgestudeerden werken in hogere functies in ministeries en afdelingen op verschillende niveaus, in financiële en kredietorganisaties, in vele beroemde IT-bedrijven, bij industriële en agrarische ondernemingen met verschillende vormen van eigendom in meer dan 20 landen over de hele wereld.

114995_Image_011.jpg

Niet-gegradueerde opnames

Stap 1. Kies een programma en controleer de ingangsvereisten

 • Kies je carrièrepad en major uit meer dan 140 academische programma's beschikbaar aan de Lobachevsky University .

Stap 2. Meld je aan voor toelating

 • Vraag toegang tot ONLINE aan. (Als je problemen hebt, vraag dan ons toelatingsteam naar het PDF-formulier.)
 • Stuur een gescande kopie van uw internationale paspoort (alle ingevulde pagina's)
 • Gescande kopieën van uw originele certificaat (en) van het hoger secundair onderwijs en transcript (en) indienen
 • Gescande kopieën van uw gezondheidscertificaat indienen (inclusief TB-test).
 • Als de documenten niet in het Engels of Frans zijn uitgegeven, kan de beëdigde vertaling in het Russisch vereist zijn.

Stap 3. Voltooi uw registratie

 • Nadat u bent toegelaten tot een opleiding, ontvangt u een gedetailleerde acceptatiebrief waarin duidelijk de voorwaarden voor inschrijving en vereisten voor het programma staan vermeld. Als u het toelatingsaanbod van UNN accepteert, ontvangt u een Learning Agreement die u moet ondertekenen en terugsturen naar het International Students Office. De universiteit ondertekent 2 exemplaren van de leerovereenkomst, registreert en certificeert ze met zijn zegel. Daarna ontvangt u één exemplaar van de ondertekende Learning Agreement per e-mail.

Stap 4. Betaal het collegegeld

 • Collegegeld moet worden betaald voordat je aankomt bij de universiteit. Dit kan gedaan worden door overschrijving op de rekening van de universiteit (u vindt het rekeningnummer op de factuur). In dit geval betaalt u de vergoeding onder de geregistreerde leerovereenkomst en factuur bij uw lokale bank en stuurt u een kopie van het ontvangstbewijs naar de universiteit.

Stap 5. Ontvang een uitnodiging en een visum

 • In het geval dat alle in de Leerovereenkomst bepaalde aanwervingen zijn voltooid en uw betaling van vergoedingen is bevestigd, spreekt de universiteit het ministerie van Binnenlandse Zaken (MIA) van Rusland aan om het uitnodigingsproces te starten. De MIA verstrekt een elektronische uitnodigingsbrief ongeveer 5 weken na het officiële verzoek van de universiteit. De elektronische uitnodigingsbrief is vereist om een studentenvisum te verkrijgen bij de lokale Russische ambassade.

Stap 6. Naar Nizjni Novgorod

 • Nu je de registratie hebt voltooid, is het tijd om je voor te bereiden op je verblijf in Nizjni Novgorod. Bezoek het gedeelte over praktische zaken om meer te weten te komen over huisvesting, verzekeringen, visa en andere belangrijke zaken.
 • Nadat u het visum heeft verkregen en de vliegticketbiljetten voor Nizhni Novgorod koopt, dient u de universiteit op de hoogte te stellen van de datum van aankomst. Op het aanvullende verzoek (neem contact op met uw admissions officer), kunt u worden opgewacht op de luchthaven of het treinstation van Nizhny Novgorod en naar de universiteit worden gebracht.
 • Studenten moeten uiterlijk een maand voor het verstrijken van het eerste visum van drie maanden naar Rusland komen om voldoende tijd te hebben om dit studentenvisum te verlengen. Het ministerie van Binnenlandse Zaken kan weigeren uw visum te verlengen als u later dan deze datum naar Rusland komt.
 • Opmerking: het is een must om naar de International Students Office (UNN, build. 2, office 306) te gaan en naar het Visa and Immigration Support Office (UNN, build. 2, office 305) op de eerste werkdag na uw aankomst in Nizhny Novgorod om geregistreerd te worden in de MIA.

114977_Image_009.jpg

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

UNN is one of the top classical universities in Russia. As an innovative university, the University of Nizhni Novgorod provides high-quality research-based education in a broad range of academic disci ... Lees meer

UNN is one of the top classical universities in Russia. As an innovative university, the University of Nizhni Novgorod provides high-quality research-based education in a broad range of academic disciplines. The combination of high educational quality and accessibility of education due to a great variety of academic programs and forms of training is a distinctive feature of the University. By the decision of the Russian Government, UNN was awarded the prestigious status of a National Research University in 2009. Lees Minder