Bacheloropleiding ' HSE en Kyung Hee University Double Degree Program in Economie en Politiek in Azië'

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Nieuw programma. Eerste opname in 2018.

Het BA Economie en Politiek in Azië BA Double Degree Program biedt studenten een unieke kans om twee graden te volgen, één Russisch en één Koreaans, van HSE en Kyung Hee University. De belangrijkste cursussen van het programma zijn geconcentreerd in Oost-Aziatische Studies en gericht op economie, politiek, buitenlands beleid, maatschappij en cultuur van China, Japan of Korea, evenals Aziatische talen.

Dit programma heeft de academische ondersteuning van het College of International Studies en combineert daarmee de belangrijkste Russische en Aziatische onderwijsstandaarden in internationale (gebieds) studies. De eerste twee jaar, evenals het vierde jaar, vinden plaats op HSE in Moskou, terwijl studenten in het derde jaar de gelegenheid hebben om in Korea, China of Japan te studeren. Bovendien hebben studenten de mogelijkheid om een ​​extra specialisatie in Global Business of Internationale Betrekkingen te verwerven.

Programma overzicht

Kenmerken van het programma 'Economie en politiek in Azië' Double Degree

Vier jaar studie aan toonaangevende universiteiten in Azië en Rusland, waardoor studenten extra vaardigheden, kennis en ervaring hebben. De twee graden zorgen ervoor dat afgestudeerden een groot voordeel hebben bij het vinden van werk.

Moderne lesmethoden en belangrijke leermiddelen. Studenten hebben toegang tot de educatieve bronnen van twee universiteiten: les- en leermateriaal, online informatiesystemen en bibliotheekcollecties. Les- en leermaterialen bestaan ​​uit studiegidsen, video-lezingen, dia's en andere bronnen.

Academisch personeel met wereldwijd erkende kwalificaties. De belangrijkste professionele cursussen worden gegeven door hoogleraren met Ph.Ds van vooraanstaande internationale en Russische universiteiten. De academische staf van het programma omvat fulltime professoren van de WEIA-faculteiten, evenals KIC Kyung Hee-faculteitsleden, die regelmatig lezingen geven gedurende het academiejaar. Russische en buitenlandse specialisten van binnenlandse en internationale bedrijven zijn ook uitgenodigd.

Alle cursussen worden in het Engels gegeven. Niettemin hebben studenten de mogelijkheid om kennis te vergaren en te oefenen in professionele communicatie in het Russisch, en door optionele vakken te selecteren die in het Russisch worden gegeven.

Studenten zijn actief betrokken bij onderzoeksactiviteiten en projecten aan de HSE en Kyung Hee University door te werken aan specifieke onderzoeksprojecten, het schrijven van scripties en bachelorscripties onder toezicht van wetenschappelijk personeel.

Een internationale academische omgeving, waardoor open communicatie en samenwerking tussen studenten, docenten en onderzoekers wordt gestimuleerd.

Het curriculum biedt een uitgebreide en diepgaande studie van de economie en politiek van hedendaagse Oost-Azië, evenals optionele specialisaties voor studie. Er is enorm veel zorg besteed aan het maken van het curriculum, zodat studenten het best mogelijke onderwijs krijgen.

Studeren aan buitenlandse universiteiten in Azië en Rusland biedt een unieke kans om meer te leren over verschillende culturen, een gevoel te krijgen voor hun geschiedenis en manier van leven, evenals lokale talen te begrijpen en te spreken. De landen van Oost-Azië en Rusland hebben een aantal van de meest dynamisch ontwikkelende economieën ter wereld en spelen een belangrijke rol op het wereldtoneel. Onze intensieve Aziatische taalcursussen bieden een unieke kans om certificaten van hoog niveau te behalen in JLPT, TOPIK en HSK.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Consistently ranked as one of Russia’s top three universities, the National Research University Higher School of Economics (HSE University) sets itself apart by its internationally-minded, research-dr ... Lees meer

Consistently ranked as one of Russia’s top three universities, the National Research University Higher School of Economics (HSE University) sets itself apart by its internationally-minded, research-driven approach to higher education. Based in the vibrant centre of Moscow, with campuses in St. Petersburg, Nizhny Novgorod and Perm, HSE offers outstanding academics at all levels and includes more than 40 English-taught Master’s programmes and 8 English-taught Bachelor's degree programmes. Lees Minder
Moskou , Sint Petersburg + 1 Meer Minder