Bacheloropleiding in de aquacultuur

Universitas Airlangga

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bacheloropleiding in de aquacultuur

Universitas Airlangga

Doelstelling: De Bachelor-programma in aquacultuur is bezwaar te bereiden concurrerende afgestudeerden met goede vaardigheden in het analyseren en oplossen van de problemen in de aquacultuur met name vis ziekten en aquatische ecosystemen problemen, toepassing van geavanceerde aquatische technologie op duurzame wijze en te adviseren, regelgevende en wetenschappelijke richtsnoeren voor de ontwikkeling van de visserij en aquacultuur in Indonesië.

Cursus Beschrijving: De cursus die in deze faculteit bestaat uit de klasse-lezing activiteit, laboratorium- en veldwerk. Om een ​​bachelor diploma te behalen, moet student 146 studiepunten binnen 4 jaar van de bachelor studie. Op dit moment, Faculteit Fisheries and Marine voert studies over Fish Disease, duurzame aquacultuur, zeewier teelt en verwerking, Marine Biotechnology.

resultaat: Dit vermogen produceert afgestudeerden die hebben een grote bereidheid in het spelen van actieve rol zowel in de overheid of niet-gouvernementele organisatie. Bijvoorbeeld, Faculteit van Visserij en afgestudeerden Marine's zijn verspreid over Indonesië in particuliere visserijbedrijf, onderzoekscentrum op de visserij en de marine, en de natuurlijke hulpbronnen behoud agency

getuigenissen Alumnus's

"Ik ben er trots op dat een deel van Universitas Airlangga bovendien Fisheries and Marine Faculty zijn. Als levende getuigen van de ontwikkeling van de jonge faculteit UNAIR, waren er veel resultaten zijn gedaan. Visserij en maritieme sector is nog steeds een beetje bij jonge generatie beschouwd, dat deze sector de speerpunt van de wereld vooruitgang, met name Indonesië zal zijn. Weliswaar zijn er nog veel dingen die moeten worden verbeterd door deze jonge faculteit, maar ik heb sterk vertrouwen dat als we in het 'ontwikkelen' omgeving waarin we daadwerkelijk een veel mogelijkheden om te participeren in het proces te krijgen, en groeien samen met die milieu. Tot slot, dit is niet een campagne, maar mijn eerlijk getuigen dat Faculteit der Visserij Universitas Airlangga zal je veel kansen te geven in alle opzichten voor je zelf-groei. "

Ayulana Nafisyah (Alumnus 2010 -2014), Gediplomeerde Student, Graduate School of Science Biosphere, Hiroshima University, Japan

Huidige Buitenlandse Studenten Testimonials Olive-Madagaskar (Bachelor-programma in de aquacultuur)

Waarom heb je ervoor kiest om in het buitenland te studeren?

De belangrijkste reden dat ik geduwd om mijn studie in het buitenland te volgen is om meer ervaring te krijgen dan in mijn eigen land. In de tweede plaats, voor mijn toekomstige carrière of business project in de toekomst. Waarom koos u voor Indonesië als je studie bestemming?

Historisch gezien is onze voorouder was van de Indonesische matroos dus ik nieuwsgierig om meer over de Indonesische cultuur en taal kennen was. Ook Indonesië is de beste plaats waar ik denk dat, als gevolg van de geografische toestand nauw hetzelfde met Madagaskar. Daarom kon ik een aantal technieken die hier gebruikt in de visserij- sector daar de ontwikkeling van toepassing zijn.

Waarom heb je gekozen FFM Universitas Airlangga?

Ten eerste, UNAIR is een van de beste universiteit in Indonesië. Ten tweede, ik speciaal FFM, omdat de visserij en de marine zijn zelden uitgebuit sector of als het is zeer rudimentair. Wat is de persoonlijke uitkomsten als een internationale student?

Ik heb veel dingen, die me helpen om de visie van mijn toekomstige carrière uit te breiden, zelfs als ik de helft van mijn studie Hoe wordt je studie gaat ervaren?

Het doet goed. Ik ben bijna halverwege.

Wat is de belangrijkste verschillen tussen Indonesië en uw land met betrekking zijnde een student? Indonesische en Malagasi studenten zijn niet erg verschillend, maar het onderwijs is degene die het verschil maakt. In Indonesië studenten worden gestimuleerd om de campus activiteiten terwijl Malagasi studenten hebben zelden activiteiten andere studeren.

Plese vertel studenten in uw land voordat hij naar Indonesië!

In het geval als een van mijn vriend s of broers en zussen of acquitance kreeg de kans om te studeren in Indonesië zal ik ze zeker aanraden om hier te studeren.

Wat is uw toekomstige plannen? Ik ben van plan om terug naar mijn eigen land te gaan als ik wil een deel van de ontwikkeling van mijn land. Ik ben ervan overtuigd dat ik een weloverwogen geleerde zal worden na afgestudeerd aan de FFM UA

partner Universiteiten

 • Zuidoost-Azië Regio (bijgestaan ​​door ASEAN-Visserij Education Network)
 • Universiti Malaysia Terengganu, Maleisië
 • Universiti Sains Maleisië, Maleisië
 • Nong Lam University, Vietnam
 • Chan naar de universiteit, Vietnam
 • Prince of Songkla University, Thailand
 • Kasetsart University, Thailand
 • Rajamangala University, Thailand
 • Buiten Zuidoost-Azië
 • Pukyong National University, Zuid-Korea
 • Hiroshima University, Japan
 • Nagasaki University, Japan
 • National Chengkung University, Taiwan
 • Miami Dade College, USA
Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op January 4, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juli 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Indonesiƫ - Soerabaja, Oost-Java
Startdatum : Juli 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Juli 2019
Indonesiƫ - Soerabaja, Oost-Java
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan