Bacheloropleiding in de ontwikkeling van software

Kristianstad University Sweden

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bacheloropleiding in de ontwikkeling van software

Kristianstad University Sweden

Een breed scala aan kennis nodig is om geavanceerde computer software systemen te ontwikkelen. Naast kennis over de programmering moet u begrijpen hoe de computer programma's zijn ontworpen, hoe om te gaan en ontwikkelen van complexe software systemen en hoe aan de eisen van de gebruiker te interpreteren.

Dit programma is in de eerste plaats gericht aan internationale studenten.

De Bachelor in Software Development geeft je een kans om de structuur en het ontwerp van software systemen te verkennen. U zult programmering computer, software engineering en meer te studeren. Voor te bereiden op de toekomstige werkgelegenheid enkele van de cursussen richten zich op het ontwikkelen van uw vermogen om te werken in de ontwikkeling van software teams.

Deze brede opleiding op het gebied van informatica geeft je de tools die nodig zijn om te werken met een breed scala van taken in verband met het gebied van de informatietechnologie te geven. Zelfs als het onderwijs in de eerste plaats is op maat gemaakt voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de ontwikkeling van software bent kun je net zo goed werken met project management, verkoop of dienst na het voltooien van deze opleiding.

Vorm van de Studie

De studies zijn full-time en bestaan ​​uit lezingen, oefeningen, laboratorium-experimenten en projecten. De training wordt georganiseerd volgens de principes CDIO Initiative, die werden ontwikkeld op basis van suggesties van zowel de industrie en de academische wereld - dit is een soort van goedkeuring waaruit blijkt dat ons onderwijs voldoet aan de eisen van de arbeidsmarkt in te stellen.

Overall educatieve doelen

Het programma wordt georganiseerd volgens de principes van de CDIO initiatief, die zijn ontwikkeld op basis van de voorstellen en standpunten van zowel de academische wereld en het bedrijfsleven. De kern van CDIO heeft betrekking op een aantal educatieve doelen, zowel disciplinair als niet-disciplinaire. Deze worden beschreven door de CDIO Syllabus, die is onderverdeeld in vier delen, 1) kennis binnen een bepaalde discipline, 2) persoonlijke en professionele vaardigheden, 3) werken in een groep en communicatie, evenals de volgorde 4) bedenken, ontwerpen, implementeren, Operate. De syllabus is verder onderverdeeld in vier niveaus, rekening houdend met de gedetailleerde beschrijving van de educatieve doelen.

Het doel is dat onze nieuw gekwalificeerde softwareontwikkelaars moet in staat zijn om de fundamentele Computer Science kennis toe te passen in het CDIO context, om echte producten, processen, systemen en diensten in de moderne gereguleerde werkomgevingen. Als een systeem ontwikkelaar, moet men in staat zijn om deel te nemen aan het project werken, en bijdragen aan productontwikkeling met andere ontwikkelaars. In ons onderwijs dit doel wordt verkregen door middel van wederzijds ondersteunende subject-cursussen, met het leren doelstellingen die duidelijk de integratie van de persoonlijke en professionele kennis en vaardigheden, evenals kennis en vaardigheden in product, proces en de ontwikkeling van het systeem. De studenten ontwikkelen hun persoonlijke en sociale vaardigheden door actief te werken in groepen en projecten.

degree doelen

Kennis en begrip

In aanmerking te komen voor het diploma van bachelor in Computer Software Development, moet de student - Toon kennis van en inzicht in de informatica, met inbegrip van de kennis van de disciplinaire fundament van de informatica, begrip van de toepasselijke methoden in de informatica, en hebben een specialisatie in Computer software Development, alsook een bewustzijn van het huidige onderzoek onderwerpen.

Competentie en vaardigheden

In aanmerking te komen voor het diploma van bachelor in Computer Software Development, moet de student hebben - blijkt de mogelijkheid om te zoeken, te verzamelen, te evalueren en kritisch relevante informatie te interpreteren voor een geformuleerde probleem, en ook kritisch bespreken verschijnselen, problemen en situaties - gedemonstreerd de mogelijkheid om te identificeren, te formuleren en problemen zelfstandig op te lossen, en om taken binnen de vooraf bepaalde tijd-frames te voltooien - aangetoond dat het vermogen om te presenteren en te bespreken informatie, problemen en oplossingen, in woord en geschrift, in samenspraak met verschillende doelgroepen en - aangetoond dat de vaardigheden die nodig zijn om zelfstandig te werken binnen Computer Software Development.

Oordeel en aanpak

In aanmerking te komen voor het diploma van bachelor in Computer Software Development, de student moet hebben - aangetoond dat de mogelijkheid om afwegingen te maken in het belangrijkste gebied van de studie op de hoogte van de relevante disciplinaire, sociale en ethische kwesties - aangetoond inzicht in de rol van kennis in de maatschappij, en onze collectieve verantwoordelijkheid voor hoe het wordt gebruikt - de mogelijkheid aangetoond om de noodzaak van verdere kennis en voortdurende leren herkennen.

Structuur en inhoud

De Bachelor programma in Software Development is een training gericht op het geven van de student een brede deskundigheid binnen Computer Science en Software Development. Om de student op het beroepsleven voor te bereiden, wordt een deel van de training georganiseerd als project werken in een team, omdat deze manier van werken is de overheersende ene dienst in het ontwikkelingsproces in de zakenwereld. De voltooiing van het programma is een afstudeerproject van 15 pk.

Drie gebieden kunnen afzonderlijk geïdentificeerd kan worden binnen het programma:

programmering

-Basic kennis over de werking van computers, en hoe modern en relevante toepassingen worden gemaakt, wordt bevorderd door middel van een aantal verschillende programmeertalen cursussen en projecten. Het programma omvat zowel de theoretische onderbouwing, alsmede de deskundige vaardigheden die nodig zijn voor de bouw van op software gebaseerde systemen.

Systeemontwikkeling

  • Methoden voor het ontwikkelen van, het opstarten en onderhouden van complexe software projecten, op basis van vastgestelde project modellen.

Kennis uit andere disciplines

Kennis uit andere disciplines vormt een belangrijk onderdeel van ons programma en de CDIO initiatief. In het programma studenten met elkaar communiceren mondeling en schriftelijk, in het Zweeds en in het Engels, op een professionele manier, waar het werk vaak in teams van verschillende grootte wordt georganiseerd.

Het programma eindigt met een diploma project van 15 pk. Cursussen kunnen worden uitgewisseld tot op zekere hoogte voor cursussen in geschikte gebieden in andere universiteiten en hogescholen in Zweden en in het buitenland.

eisen en selectie Entry

Algemene eisen voor universitaire studies in Zweden. Specifieke eisen: gemiddeld niveau wiskunde (equivalent van de Zweedse cursus wiskunde 2A en 2B en 2C)

Graad

Na het voltooien van de opleiding, het resultaat is Graad van Bachelor of Science (180 studiepunten) met een major in Computer Science Een student die de laagste passerende rang voor alle cursussen in overeenstemming met de op dat moment het aanbrengen van plannen bereikt, voldoet aan de eisen voor de graad Bachelor of Science met een major in Computer Science. Op verzoek van een student die voldoet aan deze eisen, zal de universiteit een diploma waaruit blijkt dat dit resultaat te leveren. De aanvraag voor dit moet mij in overeenstemming met de specificaties van de universiteit.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Zweden - Kristianstad, Skåne län
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Zweden - Kristianstad, Skåne län
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan