Game Design

Ontwerp en ontwikkeling van computerspellen

  • Drie jaar dagstudie, 3,5 jaar afstandsonderwijs
  • In het Ests en het Engels
  • In Tallinn voor dagstudies, afstandsonderwijs in Tartu
  • Collegegeld van 1230 euro per semester

Ontwerp en ontwikkeling van computerspellen is een specialisme waarbij je leert om games uit de eerste hand te maken in je eigen game-bedrijf en om als gameontwikkelaar in grote bedrijven te werken. De nadruk van het curriculum ligt op praktisch werk, het vormgeven van de ervaring en gaming van de spelers. Na een spelontwerp heeft een succesvolle gokker ook programmeer- en spelafbeeldingen.

We willen dat jij en je team het volgende succesverhaal in de Estlandse spelindustrie meer dan drie keer hebben gehad in de afgelopen drie jaar. Het salarisniveau van een game-ontwerper die werkt in een groter ontwerp- of softwarebedrijf is maximaal € 3.000. De makers van een onafhankelijke succesvolle gokstudio kunnen meer dan één keer verdienen.

Onderwijsgame ontwerp aan de Estonian Entrepreneurship University of Applied Sciences in samenwerking met Uppsala University, een van de meest populaire game-engine fabrikant Unity Technologies, met Creative Mobile, Reval Indie House, Pyrodactyl Games en Interactive Fate.

Afgestudeerden ontvangen een Diploma in Toegepast Hoger Onderwijs in een programma voor het ontwerpen en ontwikkelen van computerspellen.

Naast het voldoen aan de algemene toelatingseisen, verwachten we van de kandidaat een motivatiebrief (400 woorden of meer) voor het ontwerpen en ontwikkelen van computerspellen die u kunt indienen nadat u uw aanvraag hebt ingediend in het studie-informatiesysteem. Geef in de motivatiebrief aan hoe je eerder betrokken bent geweest bij de ontwikkeling van games en waarom je het ontwerpen van computerspellen zou willen bestuderen. Als dit wel het geval is, voeg dan referenties toe aan uw vorige werken - games, demo's, afspeelbare bestanden of ander relevant werk.EL_Regionaalarengu_Fond_horisontaalne.jpg

Opleiding te volgen in:
Engels
Estlands
Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS)

Zie 4 andere vakken van Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS) »

Laatst bijgewerkt op February 4, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
4,420 EUR
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum