Bacheloropleidingen

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Onze opleidingen zijn erkend door de meest prestigieuze verenigingen in hun respectieve gebieden en bieden een verscheidenheid van onderwijs benaderingen en instrumenten die zijn aangepast aan uw professionele interesses en ambities.

Lijst van programma's

 1. Bachelor in de architectuur
 2. Bachelor in Business Administration
 3. Bachelor in de Communicatiewetenschappen
 4. Bachelor in Design
 5. Bachelor in Information Systems Management
 6. Bachelor in Internationale Betrekkingen
 7. Bachelor in de rechten (LL.B.)
 8. Bachelor in de politiek, Law and Economics (PLE)
 9. Bachelor in de psychologie
 10. Dual Degree in Business Administration + International Relations
 11. Dual Degree in Business Administration + Wet- en regelgeving
 12. Dual Degree in de Rechten en Internationale Betrekkingen

Bachelor in de architectuur

Zinvolle omgevingen

Bachelor_Architecture

De Bachelor in de architectuur

Is voor personen die zijn ...

in staat om mogelijkheden waar anderen niet zien. U begrijpt dat er vele manieren te benaderen en interpreteren van de ruimten en structuren om je heen, en over het brengen van uw ideeën tot leven hartstochtelijk bent.

Zoeken naar…

een uniek programma dat u voorziet van de beste technische, digitale en traditionele instrumenten, creatieve omgeving, en ondernemende vaardigheden die je nodig hebt om een ​​uitstekende architect zijn.

Worden...

 • het hoofd van uw eigen bedrijf
 • duurzaamheid expert
 • een stedenbouwkundig ontwerp specialist
 • onderdeel van een grote architectuur of technische studio

Deze bachelor is gericht op degenen die over architectuur passie en streven naar innovatieve en betekenisvolle omgevingen. Het programma overtreft de grenzen van de traditionele architectuur graden door het combineren van ontwerp, management en ondernemerschap. Samen vormen deze elementen bieden u de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om een ​​uniek profiel in staat is het stimuleren van innoverende projecten en succesvolle teams te bouwen. Op basis van de IE School of Architecture and Design van de internationale erkenning, deze bachelor heeft een exclusieve stage-programma dat u zal toestaan ​​om echte wereld ervaring in een aantal van de meest prestigieuze studio's over de hele wereld te krijgen.

Bachelor in Business Administration

Herdefiniëren wat het bedrijfsleven is

BBA

De Bachelor in Business Administration

Is voor personen die zijn ...

Business-georiënteerde en veelzijdig, voortdurend geïnspireerd met nieuwe ideeën en streeft ernaar om te zetten in realiteit.

Zoeken naar...

een uitdagende en internationale bedrijfsleven programma met een ervaringsleren aanpak die je in staat stelt als een leider om een ​​succesvolle carrière op te bouwen.

Worden...

 • een consultant
 • een financieel manager
 • uw eigen baas
 • marketing manager

De Bachelor in Business Administration zal uw business en management capaciteiten te ontwikkelen door middel van een innovatief en internationaal programma, gebaseerd op de expertise van de wereld-ranked IE Business School. Als u wilt uw carrière te lanceren op mondiaal niveau en speelt een fundamentele rol in bedrijven en organisaties zal deze praktijkgerichte programma dat u de technische kennis en het leiderschap vaardigheden die je nodig hebt. Wij bieden een internationale omgeving en verbindingen met het bedrijfsleven die u zal toelaten om een ​​succesvolle carrière te leiden, hetzij in toonaangevende bedrijven of het opzetten van een eigen bedrijf.

Bachelor in de Communicatiewetenschappen

Breng uw creativiteit en maak merken materie

Bachelor_Communication

De Bachelor in de Communicatiewetenschappen

Is voor personen die zijn ...

creatief, kosmopolitisch en open voor de wereld. Je streven te beïnvloeden, te overtuigen en zich wereldwijd publiek.

Zoeken naar...

een programma dat je vermogen om kritisch en strategisch denken zich ontwikkelt. U wilt aan de technische en creatieve vaardigheden die u zal toestaan ​​om mensen te verbinden en gaan met merken op een creatieve manier te krijgen.

Worden...

 • een reclame-kampioen
 • een digitale content creator
 • een digitale media strateeg
 • een branding account executive
 • een communicatie-manager
 • een marketing analist

programma IE University in en Digitale Media is gericht op studenten die willen een actieve rol spelen in het maken van merken opvallen.

Dit programma biedt een solide basis en hands-on aanpak in de praktijk van communicatie; met een sterke corporate en content creatie focus. Het biedt onze studenten de vaardigheden die nodig zijn voor het maken, vorm, leveren en te meten succesvolle communicatiestrategieën in een brede waaier van formaten en platforms.

De expertise van onze faculteit in combinatie met een echt gevarieerde omgeving, bieden de perfecte setting voor onze leerlingen te begeleiden, omdat ze profiteren van hun creativiteit, om zinvolle berichten naar een wereldwijd publiek van belang te ontwikkelen.

Bachelor in Design

Maak een betere realiteit

Bachelor_Design

De Bachelor in Design

Is voor personen die zijn ...

Voortdurend observeren, vragen stellen en de wereld om je heen een uitdaging; katalysatoren. Je gelooft dat er vele manieren om dingen te doen en je niet alleen graag willen herontwerpen, maar ook maken en testen.

Zoeken naar…

Een innovatief programma dat solide ontwerp basis gecombineerd met real-life projecten complex van de wereld, snel veranderende en onvoorspelbare uitdagingen met een duurzame aanpak over te nemen.

Worden…

 • een ontwerp consultant
 • een user experience designer
 • een strategisch ontwerper
 • a visual designer
 • productontwerper

De Bachelor in Design is een uitgebreide mate dat streeft naar de huidige fysieke, ervaringsgerichte, functionele en emotionele realiteit uitdagen. Ontworpen voor flexibele en gedurfde individuen die creatieve oplossingen kunnen zoeken naar een beter en duurzaam leven, ook wanneer zij worden geconfronteerd met beperkte middelen.

Deze mate van IE School of Architecture & Design maakt gebruik van een unieke combinatie van een solide basis in het ontwerp, een veeleisende projectmatige methodiek en een focus op real life uitdagingen. Zorgvuldige wetenschappelijke en creatieve aspecten van het ontwerp worden gecombineerd met een zakelijk perspectief, zodat u om te transformeren en verbetering van het dagelijks leven van mensen.

** Deze Bachelor Degree is momenteel in proces van accreditatie

Bachelor in Information Systems Management

Een programma in technologie en innovatie

Bachelor_ISM

De Bachelor in Information Systems Management

Is voor personen die zijn ...

innovatieve probleemoplossers, gefascineerd door de technologie. U bent over het ontdekken en implementeren van technologische oplossingen die moeilijke uitdagingen gepassioneerd.

Zoeken naar...

een hands-on en cutting edge programma dat u in de voorhoede van de digitale wereld zal zetten en kunt u invloed op het snijvlak van technologie en business.

Worden...

 • een technisch adviseur
 • een high-tech ondernemer
 • Een applicatie-ontwikkelaar
 • a big data technoloog
 • een business intelligence manager
 • een digitale business expert

Als u een innovatief denker, die een passie voor technologie, zal de Bachelor in Information Systems Management bereidt je voor op een high-impact professional die deelneemt aan het bouwen van de digitale toekomst. Technologie is een sterke kracht die producten en diensten, activiteiten, en de economische groei drijft. Het kan ook worden ingezet om het leven van mensen te verbeteren en bijdragen aan sociale verandering. De praktische kennis en vaardigheden die je leert in dit programma, zul je voor te bereiden op uw eigen technologie bedrijf, innovatie bevorderen starten in een internationale onderneming, of toe te passen technologie om te helpen bij het oplossen van de 's werelds meest dringende problemen.

Bachelor in Internationale Betrekkingen

Word een acteur op mondiaal niveau

BIR01

De Bachelor in Internationale Betrekkingen

Is voor personen die zijn ...

kunnen begrijpen en interpreteren van de complexiteit. Je bent pro-actief en op hun gemak voelen die betrokken zijn bij en debatteren uitdagende vraagstukken.

Zoeken naar…

Een uitgebreid programma dat zal positioneren om een ​​invloedrijke speler op mondiaal niveau te worden en u voorzien van de nodige hard en soft skills om een ​​bijdrage in de samenleving te maken

Worden…

 • Een lid van uw land Buitenlandse Dienst
 • Een consultant voor een multilaterale organisatie
 • Een executive in een multinational
 • Een ontwikkeling expert in een NGO

De Bachelor in Internationale Betrekkingen is een hands-on, praktische en uitgebreid programma dat studenten voorbereidt op een carrière in de internationale publieke en private sector, gegarandeerd door de expertise en know-how van de IE School of International Relations, een lid van de exclusieve Association of Professional Schools of International Affairs (APSIA). Onze unieke internationale omgeving en de vooruitzichten vormen wereldburgers, kunnen aanpassen aan de diversiteit en zich in complexe economische, politieke en sociale dynamiek die verder gaan dan de grenzen en culturen.

Bachelor in de rechten (LL.B.)

Opvallen als een transnationaal wet professional

IIb

De Bachelor of Laws (LL.B.)

Is voor personen die zijn ...

gewetensvol en hebben een sterk gevoel van rechtvaardigheid. U toont leiderschap en streven ernaar een bijdrage te leveren aan een meer harmonieuze en rechtvaardige wereld.

Zoeken naar...

een solide en internationaal programma dat u zal voorbereiden op een wereldwijde praktijk van het recht in zowel de publieke als private velden.

Worden...

 • bedrijfsjurist
 • een transnationaal advocaat
 • een ambtenaar in internationale organisaties
 • een juridisch adviseur voor niet-gouvernementele organisaties

Wilt u als advocaat in een internationale omgeving en werken in de top advocatenkantoren, grote bedrijven en organisaties over de hele wereld zal dit programma je de vaardigheden te geven om effectieve oplossingen voor een wereldwijde zakelijke omgeving te brengen. Onze innovatieve Bachelor of Laws (LL.B.) programma is gericht op de fundamenten van de burgerlijke en common law, met behulp van vergelijkende methoden met een focus op het recht van de Europese Unie, en gemodelleerd naar de expertise van de wereld-ranked IE Law School. We trainen bedrijfsjuristen die kunnen werken met internationale klanten in grensoverschrijdende transacties en uitgegroeid tot leiders in hun organisaties en in de samenleving.

Bachelor in de politiek, Law and Economics (PLE)

De toekomst van verenigingen en organisaties

Bachelor_PLE

De Bachelor in de politiek, Law and Economics

** De Bachelor in de politiek, Law and Economics zal beschikbaar zijn voor de aanvragen voor de 2017/18 intake en verder zijn.

Is voor personen die zijn ...

Analytische probleemoplossers en kritische denkers die over vervagen de grenzen tussen disciplines en begrijpen hoe ze met elkaar omgaan in de mondiale context hartstochtelijk bent.

Zoeken naar...

Een bredere kijk op de werkelijkheid die u zal toestaan ​​om de economische en politieke systemen begrijpen om een ​​belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van strategische oplossingen voor organisaties.

Worden...

 • Een globaal beleid-maker
 • Een macro-economie consultant
 • Een wereldwijde financiële consultant
 • Een leider in een non-profit wereldwijde organisatie
 • Een expert in de overheid en de samenleving ontwikkeling
 • Een financieel journalist

De Bachelor in de politiek, Law and Economics is een toegepaste en multidisciplinaire mate voor degenen die willen leren over het systeem dynamiek ten grondslag ligt aan hoe de wereld werkt. Door de integratie van kennis en hands-on praktijk in de politiek, recht en economie, de studenten het ontwikkelen van een diep inzicht in de dynamiek die de relaties tussen deze drie gebieden heersen, empowerment hen om agenten van verandering geworden en hebben een betekenisvolle invloed in een geglobaliseerde wereld. Opgezet vanuit een gezamenlijke inspanning van de IE Law School, IE Business School en IE School of International Relations, deze innovatieve opleiding bereidt een nieuwe generatie van analytische en strategische professionals die de toekomst van de overheden, verenigingen en organisaties wereldwijd vorm zullen geven.

** Deze Bachelor Degree is momenteel in uitvoering van de validatie

Bachelor in de psychologie

Word de expert in menselijk gedrag

Bachelor_Psychology

De Bachelor in de psychologie

Is voor personen die zijn ...

gefascineerd door het menselijk gedrag. Je omarmen het idee om verandering in het dagelijks leven en wil een actieve rol spelen in het helpen van mensen beter beheren van hun persoonlijke en professionele leven te spelen.

Zoeken naar...

Een uitgebreid programma dat geeft je een diep begrip van het menselijk gedrag, de principes die mensen te motiveren, en ontwikkelt de vaardigheden die je nodig hebt om te begrijpen en mensen en organisaties te ontwikkelen.

Worden...

 • consument expert
 • een coach en talent specialist
 • een product en service designer
 • een organisatie design expert
 • een overheidsbeleid ontwerper
 • een gezin en gemeenschap counselor
 • een gedrags-onderzoeker

De Bachelor in de Psychologie aan IE University is een uitgebreid programma dat is ontworpen voor mensen gefascineerd door het menselijk gedrag die willen een actieve rol in de mensen persoonlijk en professioneel te helpen af ​​te spelen.

Met de expertise van IE University, dit psychologie programma geeft studenten een krachtige gereedschapskist van vaardigheden en kennis over hoe om te observeren, stellen kritische vragen, onderzoek doen, en technieken om positief te beïnvloeden en mensen in hun werk en in hun leven te ontwikkelen toe te passen.

Onze unieke diverse gemeenschap en praktische aanpak kunnen onze studenten om af te studeren als expert in menselijk gedrag, in staat om te werken in hoge banen invloed in internationale instellingen; in particuliere organisaties, NGO's of openbare instellingen.

Dual Degree in Business Administration + International Relations

Breng oplossingen voor mondiale uitdagingen

BBALLB01

De Dual Degree in Business Administration en Internationale Betrekkingen

Is voor personen die zijn ...

veelzijdig en hebben de mogelijkheid om complexe vraagstukken vanuit verschillende perspectieven te bekijken. Personen die zijn business minded en sociaal bewust en toegewijd aan het ontwikkelen van een scala aan vaardigheden om de wereld dynamiek te begrijpen vanuit vele benaderingen.

Zoeken naar…

een uitdagende en internationaal programma dat een solide business fundering en een uitgebreide kennis van de wereld zaken biedt.

Worden…

 • Consultants voor een multilaterale organisatie
 • Leidinggevenden in een multinational
 • Development experts in een NGO
 • sociale ondernemers

De Dual Degree in Business Administration en Internationale Betrekkingen biedt een uitgebreide en praktische studie van de internationale zaken en solide business vaardigheden die u een globaal perspectief van economische, politieke en sociale interacties zal geven. Deze uitdagende programma combineert de expertise van twee prestigieuze scholen, IE Business School en IE School of International Relations en bereidt professionals die in staat zijn om invloedrijke rol in de zakelijke wereld, multinationals en de publieke sector te spelen zal zijn.

Dual Degree in Business Administration + Wet- en regelgeving

Uitgegroeid tot een zakelijke leider in een geglobaliseerde wereld

BBABIR01

De Dual Degree in Business Administration en recht

Is voor personen die zijn ...

de lat hoog en anticiperen op de beste. U wordt gewijd aan uw doelen en voldoening vinden in de verwezenlijking ervan.

Zoeken naar…

een uitdagende en prestigieuze programma dat u voorziet van de complete set van vaardigheden die je nodig hebt om een ​​succesvolle carrière te leiden in de corporate wereld.

Worden…

 • een uitstekende zakelijke leider
 • juridisch adviseur bij multinationals
 • een advocaat in de internationale instellingen
 • een zakelijk leider

De Dual Degree in Business Administration & Laws is een zeer veeleisend en strikt programma dat studenten voorbereidt op een scala van loopbanen in de wet en het bedrijfsleven, en om effectief in een dynamische en complexe zakelijke omgeving werken. Dit programma volgt de innovatieve onderwijsmethoden model van de wereld-ranked IE Business School en IE Law School, en wordt gekenmerkt door de fundamentele elementen van IE: wetenschappelijke excellentie, een ondernemende geest en een internationale omgeving met verbindingen naar de zakenwereld.

Dual Degree in de Rechten en Internationale Betrekkingen

Breng uw gevoel voor rechtvaardigheid aan de internationale arena

DDLIR

De Dual Degree in de Rechten en Internationale Betrekkingen

Is voor personen die zijn ...

gewetensvol en veelzijdig, in staat om te begrijpen en interpreteren complexiteit. U toont leiderschap en engagement aan te gaan en te debatteren uitdagende vraagstukken.

Zoeken naar…

een complete, rigoureus en internationale programma dat u zal voorbereiden op een wereldwijde stem in internationale kwesties geworden.

Worden…

 • Een transnationaal advocaat
 • Een ambtenaar in internationale organisaties
 • Een juridisch adviseur voor niet-gouvernementele organisaties
 • Een consultant voor een multilaterale organisatie

De Dual Degree in de Rechten en Internationale Betrekkingen biedt een uitgebreid en praktisch programma, gericht op de fundamenten van internationale zaken en wereldwijde recht. Je verwerft vaardigheden in kritisch denken, samen met de voor de juridische praktijk geloofsbrieven, zodat u oplossingen die problemen op een wereldwijde schaal te bespreken. Als je een passie voor eerlijkheid, zal dit veeleisende programma dat u voor te bereiden op een leidende rol op het gebied van het internationaal recht en de wereldwijde politieke arena binnen de publieke en private sector spelen, het aanpakken van de meest uitdagende oorzaken van de 21e eeuw. Het programma combineert de expertise van twee prestigieuze scholen, IE Law School en IE School of International Relations.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

IE University is for students who approach learning as a way of life, and who are open to the world and to the transformative role of higher education. We provide a supportive community where students ... Lees meer

IE University is for students who approach learning as a way of life, and who are open to the world and to the transformative role of higher education. We provide a supportive community where students and faculty interact together in the learning process. Lees Minder
Madrid , Segovia + 1 Meer Minder

Accreditaties

EFMD Epas Accredited
AACSB Accredited