Bachelors (cum laude) afgestudeerd in business management

ISG Business & Economics School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelors (cum laude) afgestudeerd in business management

ISG Business & Economics School

Degree ISG-Business School in Business Management is een innovatieve cursus in het panorama van het hoger onderwijs in business management en bevat sterke onderdelen van de opleiding in essentiële gebieden van de wiskunde en opdrachtgevers van het management, dat zich richt op toepassingen gericht Management Control. Bovendien stelt de uitoefening van taken die op dit moment meer relevant in de context van een organisatie, zoals auditing, consultancy en gespecialiseerde gebieden van het management.

De school maakt gebruik van originele lesmethoden en educatieve strategieën die het gebruik van informatietechnologie te benadrukken, en Case Studies dat de student in staat om de functie van het management te begrijpen in een nationale context en de realiteit.

De directe links die de school heeft in organisatorische netwerken, de hoge kwaliteit van de docenten, maar coherent georganiseerd natuurlijk curricula en de solide onderwijsmethoden zijn meer dan genoeg redenen voor ISG - Business School te bevestigen dat het een van de meest gezonde en relevante projecten van het bedrijfsleven het onderwijs op nationaal niveau.

Doelstellingen

 • Sterke voorbereiding van de studenten in materiaal in het wetenschappelijk gebied van management, zoals wiskunde, Informatiesystemen, economie, sociale en menswetenschappen, wetgeving en buitenlandse talen.
 • Ontwikkelen individu met een groot aantal competenties die zijn vooral in trek bij kleine en middelgrote ondernemingen en andere soortgelijke organisaties die prominent aanwezig is in de nationale markt.
 • Motiveren toekomstige afgestudeerden om hun studie voort te zetten in de tweede cyclus als een vorm van continuïteit in hun opleiding en voortdurend hun competenties te versterken.
 • Zorg voor een basisopleiding in business management, met de hierboven genoemde kenmerken, voor alle studenten die willen een carrière in business management en alle benodigde kwalificaties.

Werkgelegenheid

De Business Management Degree cursus biedt training voor de multidisciplinaire behoeften van een manager en dus bereidt hen om de nieuwe uitdagingen van een steeds meer internationaal en globaal beheer voldoen.

Afgestudeerden van ISG - Business School zijn bevoegd om hun taken uit te voeren in beroepen zoals:

 • Managers van bedrijven en andere organisaties, private of publieke sector
 • Bestuurders op het gebied van financiën
 • Bestuurders in het commerciële gebied
 • Bestuurders op het gebied van Human Resources
 • Accountants, consultants, van staatswege erkende accountants, de staat erkende Boekhouders
 • Leerkrachten op het gebied van het hoger onderwijs
 • Onderzoekers
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
3 weken
Voltijd
Locations
Portugal - Lissabon, Lissabon
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Portugal - Lissabon, Lissabon
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan