Bachelor's degree in communication design

Designskolen Kolding

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor's degree in communication design

Designskolen Kolding

Communication Design sluit niet alleen de kernwaarden van de school (sociale integratie, duurzaamheid en culturele diversiteit), maar ook aan de missie van de school aan een duurzame toekomst te creëren. Alle communicatie vereist ten minste twee mensen in traditionele media theorie bekend zender en ontvanger.

De belangrijkste aandachtsgebieden van het onderzoek is: Hoe ga je objectief te informeren? Hoe doe je een strategie die de communicatie verbetert? Hoe ga je bewustzijn te creëren of te wijzigen? Hoe maak je een holistische dienst of ervaring door middel van interactie te creëren?

Voor het maken van ontwerpen met waarde richten het onderwerp in het post-conceptuele fase: strategie, validatie en design en natuurlijk over wat voor het concept namelijk ligt: ​​onderzoek, analyse en ontwikkeling van ideeën.

Tijdens uw undergraduate onderwijs zal onder andere het ontwikkelen van uw individuele vaardigheden in tekenen, schetsen, aantekeningen maken, schrijven, storyboards, codering, prototyping, enz. Je werkt zowel analoog als digitaal, en krijg je de mogelijkheid om te werken met conventionele, op basis van tijd en nieuwe media.

Op het undergraduate degree programma geeft u een breed inzicht in zowel sociaal design (met inbegrip van het welzijn van design), duurzaamheid, spelen & design of het management & design (in samenwerking met de Universiteit van Zuid-Denemarken). Bij graduate programma is de brede aanpak werd vervangen door een onderdompeling in een van deze gebieden.

We hebben een interdisciplinaire focus en ondersteunt multidisciplinair onderzoek. Communication Design is een globaal ontwerp discipline, en je als ontwerper een duidelijk profiel door het verkennen van uw individuele vaardigheden, terwijl u een oog voor het geheel, je bent ook een deel van. Wij verwachten dat u nieuwsgierig, empathisch en communicatief zijn.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Deens
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Denemarken - Kolding
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Denemarken - Kolding
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan