Bachelor's Degree In De Biologie

University of South Florida Sarasota–Manatee

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor's Degree In De Biologie

University of South Florida Sarasota–Manatee

Degree Bachelor in de biologie

"Ergens, ongelooflijk wacht iets bekend te worden."


- Carl Sagan

Programma overzicht

De biologie opleiding aan USF Sarasota-Manatee biedt studenten hands-on ervaring, zowel in het laboratorium en in het veld-ervaring die nodig zijn om een ​​carrière op vele terreinen die verband houden met de biologie en de kennis die nodig is om graduate niveau studies voort te zetten na te streven. Biologie studenten aan USFSM toegang tot cursussen aangeboden via een partnership met Mote Marine Laboratory, hebben ook waar ze side-by-side kan werken met werkende professionals in de mariene wetenschappen industrie.

Afgestudeerden van dit programma te tonen kennis in drie sub-disciplines van de biologie: cellulaire en moleculaire biologie, organismal biologie en ecologie en evolutie. Studenten worden consequent bezig met het wetenschappelijke proces door de planning, uitvoering en interpretatie van laboratorium- of veldstudies.

Met een graad in de hand, onze studenten zijn in staat om ethische uitdagingen en praktijken te analyseren in de biologische wetenschappen, voeren kwalitatieve en kwantitatieve analyses van wetenschappelijke informatie te beoordelen, en demonstreren communicatieve vaardigheden die nodig zijn voor de mondelinge en schriftelijke presentatie van biologisch onderzoek.

Is de Biologie Program geschikt voor u?

Ben je een creatief persoon die graag vragen over alles vragen? Bent u geïnteresseerd in de wetenschappen en betalen vaak veel aandacht aan de details? Bent u altijd gemotiveerd om te antwoorden op diepgaande vragen te vinden? Als dat zo is, zal een graad in de biologie van de juiste deuren voor je open.

Biologie is een van de snelst groeiende wetenschappelijke disciplines bij USFSM. Onze professoren in het College of Science en Wiskunde te onderwijzen zowel lezing en laboratorium op basis van secties. Dit maakt het mogelijk faculteit krijgen om studenten op individuele basis te leren kennen. Veel van onze faculteit leden ook te onderzoeken elk jaar en vaak nodigen studenten om samen te werken in hun onderzoek.

Mote Marine Laboratory

USFSM's Biology programma werkt samen met de wereldberoemde Mote Marine Laboratory, waardoor studenten om te worden ondergedompeld in het lopende onderzoek en de betrokkenheid van de gemeenschap in het mariene wetenschappen. Onderzoek wetenschappers van Mote leren ook diverse cursussen in het USFSM Biology programma. Deze ervaringen bereiden onze studenten om concurrerend te zijn voor een nog breder scala van graduate programma's en professionele scholen.

Future Careers

De meeste studenten die een Bachelor diploma voort te zetten in de biologie nemen hun kennis over te graduate programma's of medische scholen. Biologie graden leiden vaak tot een carrière in een aantal lonende gebieden, waaronder:

  • Artsen
  • Healthcare Technici
  • laboranten
  • apothekers
  • onderzoekers
  • dierenartsen
  • milieuspecialisten
  • Technici wildlife
  • …en nog veel meer!
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Sarasota, Florida
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Sarasota, Florida
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan