Bachelor's degree in de boekhouding

Southern Technical College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor's degree in de boekhouding

Southern Technical College

Bachelor's Degree in Accounting

Als je een oog voor detail en een talent voor het werken met getallen, kunnen onze Accounting opleiding helpen bij de voorbereiding voor uw ideale carrière. Het doel van onze Bachelor of Science in Accounting (BSA) opleiding is om u te voorzien van een brede, fundamentele kennis van boekhouding en geven u de vaardigheden die je nodig hebt om te werken in een positie waar je trots op kunt zijn.

In onze Accounting opleiding, kunt u een inzicht in de dynamiek van de organisaties, het bedrijfsleven en de economie te krijgen. Na het afstuderen, kunt u werk te zoeken in een verscheidenheid van instellingen, met inbegrip van openbare boekhouding, de industrie, de overheid en non-profit organisaties.

Laat een andere dag niet wachten om te beginnen in uw boekhouding carrière. Neem contact op met Southern Technical College vandaag om meer te leren over hoe je je bachelordiploma in Florida kan verdienen.

Hoe lang duurt het me naar dit programma te voltooien?

Het programma is ontworpen om 176 weken in beslag nemen. Van degenen die het programma afgerond in 2013-2014, % eindigde in 176 weken. Minder dan 10 studenten afgerond dit programma in 2013-14. Het aantal dat binnen de normale tijd klaar is ingehouden aan de vertrouwelijkheid van de studenten te behouden.

Wat zijn mijn kansen op het krijgen van een baan als ik afgestudeerd?

De plaatsing tarief baan voor studenten die dit programma voltooid is %. We moeten deze gegevens berekenen; echter, als gevolg van de persoonlijke levenssfeer, we zijn niet in staat om deze gegevens te verstrekken.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
176 weken
Voltijd
Price
Prijs
73,920 USD
Locations
Verenigde Staten - Fort Myers, Florida
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates