Bachelor's degree in de civiele techniek

Gheorghe Asachi Technical University Of Iasi

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor's degree in de civiele techniek

Gheorghe Asachi Technical University Of Iasi

Er is een toenemende vraag van de bouw afgestudeerden wereldwijd. Afgestudeerden met een bachelor diploma in Civiel ingenieurschap van de Technische Universiteit 'Gheorghe Asachi' in staat zijn om taken in het ontwerp en de bouw processen uit te voeren voor de civiele, industriële en agrarische constructies, zowel in nieuwe investeringen projecten of de sanering van bestaande structuren.

Het programma is volledig geaccrediteerd door de Roemeense Agentschap voor Kwaliteitszorg in het hoger onderwijs (ARACIS) - een volwaardig lid van de European Association for Quality Assurance in het hoger onderwijs (ENQA) sinds september 2009 - en is geregistreerd in het Europees register voor kwaliteitsborging in het hoger onderwijs (EQAR).

De Civiele Techniek Program is ontworpen om studenten in staat stellen om hun carrière te starten, om graduate studies of beide beginnen en levert een breed traditionele civieltechnische achtergrond die zich richt op fundamentele theorie en design. Onze core principe is het ontwikkelen van belangrijke vaardigheden die nodig zijn om te helpen afgestudeerden beginnen aan een succesvolle carrière in de civiele techniek en ook om het onderwijs basis te bevorderen, waardoor ze een bijdrage te leveren in de civiele techniek van onderzoek en ontwikkeling.

Specifieke onderwerpen worden geselecteerd om een ​​sterke technische basis te verkrijgen, met elementen van theoretische en praktische aard en de nadruk op het produceren van hoogwaardige afgestudeerden. De afgestudeerden zullen geavanceerde analytische kennis en overdraagbaar vaardigheden die hen in staat stellen zich aan te passen aan de uitdagingen van het werken in een groot aantal industrieën te krijgen.

De Civiele Techniek programma, volledig in het Engels gedoceerd, is met succes loopt voor de laatste 20 jaar en onze afgestudeerden genieten van professionele erkenning zowel in Roemenië en in het buitenland.

Leeromgeving bestaat uit:

  • Dagelijkse activiteiten voor de traditionele leren (lezingen en seminars);
  • Wekelijkse laboratorium werken;
  • De projecten die verband houden met het specifieke ontwerp van constructies (3e en 4e academisch jaar);
  • Jaarlijkse praktische etappes op bouwplaatsen verbonden activiteiten;
  • Specifieke bouwproject als het afstuderen diploma werk.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Roemenië - Iași, District Iași
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Roemenië - Iași, District Iași
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan