Bachelor's degree in de heilige theologie (stb): ochtendprogramma

Universidad Pontificia Comillas

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor's degree in de heilige theologie (stb): ochtendprogramma

Universidad Pontificia Comillas

Bachelor's Degree in de Heilige Theologie (STB): Ochtend programma

bachelor120

De Bachelor's Degree in de Heilige Theologie (STB) is een bachelor's degree in de theologie uitgereikt namens het Vaticaan. Het is een cursus van drie jaar, die twee voorgaande jaren of Philosophy studies vereist. Het biedt de mogelijkheid van het bestuderen van en het verkrijgen van geavanceerde kennis van de katholieke leer gebaseerd op de Heilige Schrift en de traditie om bij te dragen, door middel van wetenschappelijk onderzoek, op de presentatie van een steeds beter begrip van het mysterie van Christus, in lijn met de belangrijkste hedendaagse culturele bewegingen .

De cursus biedt geavanceerde vorming voor alle studenten in de diverse theologische disciplines (systematische theologie, moraaltheologie, de Heilige Schrift, de geschiedenis van de kerk, pastorale theologie, liturgie, etc.), volgens de katholieke leer. In lijn met de oprichters missie van de faculteit, de cursus biedt speciale theologische en menselijke voorbereiding van kandidaten voor het priesterschap en andere kerkelijke kantoren.

Theologische studies ook een bijdrage leveren aan de evangelisatie en de breedst mogelijke apostolische dienst aan het volk van God door middel van reflectie, verlicht door christelijke openbaring, over de problemen die de mensheid in de wereld van vandaag beïnvloeden.

Toelating

Toelatingseisen:

 • Huidige secundaire en pre-universitaire voorbereiding cursussen of gelijkwaardig studies + University toelatingsexamen [Selectividad]
 • Studenten van buitenlandse onderwijssystemen.
 • University toelatingsexamen [Selectividad] voor Anderstaligen, behalve voor studenten die in het kader van het onderwijs in de EU-landen of landen die overeenkomsten met Spanje op dit gebied hebben en die voldoen aan de academische eisen in hun huis onderwijssystemen voor de toegang tot de universiteit hebben gestudeerd.
 • Buitenlandse studenten die niet in het bezit academische certificaten in het Spaans moet een DELE presenteren op B2-niveau of hoger. Dit diploma wordt uitgereikt door het Instituto Cervantes.
 • Studenten die niet over de vereiste DELE weet te brengen zal een taaltest te nemen om een ​​vergelijkbaar niveau accrediteren.
 • Voor studenten die niet over de vereiste DELE hebben, zullen de volgende stappen worden genomen:
  • Studenten met niveau A-1 of A-2 (beginner): full-time exclusieve studie van Castiliaans totdat de vastgestelde niveau is bereikt.
  • Studenten met een niveau B (tussen): een termijn van vier maanden van intensieve Castiliaans totdat de vastgestelde niveau is bereikt. De universiteit, door middel van het Instituut voor Moderne Talen, zal een intensieve cursus speciaal bieden voor intermediaire niveau studenten, in de eerste vier maanden looptijd van elk academiejaar.
 • Tweejarige opleiding in de filosofie (kan worden bestudeerd aan de Faculteit der Geesteswetenschappen en Sociale Wetenschappen van de Universiteit)
 • Studenten van andere universiteiten.
 • Studenten van andere universiteiten die zich willen aanmelden voor de Bachelor's Degree in de Heilige Theologie (STB), moet contact opnemen met de Stichting van de faculteit via e-mail, rigarcia@comillas.edu en hun huidige academische situatie uit te leggen en waarom ze willen studeren aan deze universiteit . Zij worden op de hoogte van de geldigheidsduur en van de vereiste documentatie.

Toelatingsproces en criteria:

Interview met de decaan

Subsidies en financiële hulp

De universiteit als instelling van de katholieke kerk gewijd aan alle leden van de samenleving, biedt een scala aan subsidies en financiële steun aan haar studenten, om te helpen met studiekosten en te zorgen voor gelijke kansen op basis van de individuele behoeften van elke student.

Deze steun komt rechtstreeks van de universiteit, uit bijdragen van de Comillas-ICAI Universitaire Stichting, het Fonds van de Kerk Grants, de niet-zelfstandige basis voor kandidaten voor het priesterschap en van andere organisaties en individuen.

De universiteit biedt haar eigen financiële steun aan Bachelor's Degree studenten met beperkte middelen, in de vorm van een gedeeltelijke vermindering van het collegegeld.

Studenten aan de universiteit komen in aanmerking voor dezelfde voordelen als de andere Spaanse universitaire studenten met betrekking tot de school verzekeringen, officiële subsidies en andere subsidies.

Comillas biedt Bachelor's Degree programma's voor studenten beginnen hoger onderwijs. Wij bieden ook Postdoctorale programma's voor afgestudeerden en professionals.

Career & academische vooruitzichten

priesters: coördinatie en priesterschap onderwijs en relevante pastoraal werk training.

Religieuze broeders en zusters: opleiding voor alle soorten van pastoraal werk (coördinatiegroep activiteit, religieus onderwijs, catechismus, spirituele retraite coördinatie).

Seculiere studenten: godsdienstige opvoeding, volwassen christelijke plichten in het openbare leven, en collectieve en seculiere vereniging verantwoordelijkheid.

Deze school biedt programma's in:
 • Spaans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Spanje - Madrid, Madrid
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Spanje - Madrid, Madrid
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan