Bachelor's degree in de heilige theologie (stb) - Tup: avondprogramma

Universidad Pontificia Comillas

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor's degree in de heilige theologie (stb) - Tup: avondprogramma

Universidad Pontificia Comillas

Bachelor's Degree in de Heilige Theologie (STB) - TUP: Avondprogramma

Bachelor121

De Postgraduate Program in Heilige Theologie (TUP) is ontworpen voor mensen met een universitair diploma, die het programma niet onderwezen in de ochtend voor het werk of familiale redenen kunnen bijwonen. Dit is een systematische, avondprogramma bestaat uit zowel face-to-face onderwijs en zelfstudie. Er zijn tien uur les per week meer dan vijf jaar; plus een zesde afsluitende jaar, bestaande uit één dag van seminars per week. Het leidt, via een examen voor een academische raad op algemene heilige theologie, de Bachelor's Degree in de Heilige Theologie (STB), uitgereikt namens het Vaticaan.

Het is ontworpen voor mensen die willen hun kennis van de katholieke leer, afkomstig uit de Heilige Schrift en de traditie verder, en die geïnteresseerd zijn in meer te leren over het wetenschappelijk onderzoek dat het mysterie van Christus in staat stelt om worden gepresenteerd met steeds duidelijker zijn, met een gedetailleerde richten zich op de belangrijkste culturele bewegingen van onze tijd en de problemen momenteel geconfronteerd met de mensheid. Het programma biedt postdoctorale opleiding in verschillende gebieden van filosofie en theologie, naar aanleiding van de katholieke leer, en bereidt studenten voor op een gekwalificeerde bijdrage te leveren en bieden een betere dienstverlening aan de christelijke gemeenschap.

Toelating

Toelatingseisen:

Universitair diploma (BA, diploma of licentiaat).

Buitenlandse studenten die geen academische titels uitgegeven in het Spaans moet een DELE (Diploma Spaans als vreemde taal) presenteren op B2-niveau of hoger hoeft te houden. Dit diploma wordt uitgereikt door het Instituto Cervantes.

Studenten die niet over de vereiste DELE weet te brengen zal een taaltest te nemen om te bevestigen dat ze hebben B2-niveau of hoger.

Voor studenten die niet over de vereiste DELE hebben, zullen de volgende stappen worden genomen:

  • Studenten met niveau A1 of A2 (beginner): full-time exclusieve studie van Castiliaans totdat de vastgestelde niveau is bereikt.
  • Studenten met een niveau B (tussen): een termijn van vier maanden van intensieve Castiliaans totdat de vastgestelde niveau is bereikt. De universiteit, door middel van het Instituut voor Moderne Talen, zal een intensieve cursus speciaal bieden voor intermediaire niveau studenten, in de eerste vier maanden looptijd van elk academiejaar.

Toelatingsproces en criteria:

Interview met het hoofd van Studies. Prof. Ms. Carmen Márquez Beunza cmbeunza@comillas.edu

Subsidies en financiële hulp

De universiteit als instelling van de katholieke kerk gewijd aan alle leden van de samenleving, biedt een scala aan subsidies en financiële steun aan haar studenten, om te helpen met studiekosten en te zorgen voor gelijke kansen op basis van de individuele behoeften van elke student.

Deze steun komt rechtstreeks van de universiteit, uit bijdragen van de Comillas-ICAI Universitaire Stichting, het Fonds van de Kerk Grants, de niet-zelfstandige basis voor kandidaten voor het priesterschap en van andere organisaties en individuen.

De universiteit biedt haar eigen financiële steun aan Bachelor's Degree studenten met beperkte middelen, in de vorm van een gedeeltelijke vermindering van het collegegeld.

Studenten aan de universiteit komen in aanmerking voor dezelfde voordelen als de andere Spaanse universitaire studenten met betrekking tot de school verzekeringen, officiële subsidies en andere subsidies.

Comillas biedt Bachelor's Degree programma's voor studenten beginnen hoger onderwijs. Wij bieden ook Postdoctorale programma's voor afgestudeerden en professionals.

Career & academische vooruitzichten

Seculiere studenten: godsdienstige opvoeding, volwassen christelijke plichten in het openbare leven, en collectieve en seculiere vereniging verantwoordelijkheid

Religieuze broeders en zusters: opleiding voor alle soorten van pastoraal werk (coördinatiegroep activiteit, religieus onderwijs, catechismus, spirituele retraite coördinatie)

Deze school biedt programma's in:
  • Spaans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
5 jaar
Voltijd
Locations
Spanje - Madrid, Madrid
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Spanje - Madrid, Madrid
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan