Bachelor's degree in de internationale hotel management

VATEL Bordeaux - International Business School - Hotel, Tourism, Wine & Spirits Management

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor's degree in de internationale hotel management

VATEL Bordeaux - International Business School - Hotel, Tourism, Wine & Spirits Management

Studieduur:

3 jaar

Natuurlijk Structuur:

JAAR 1 - Academisch Semester (6 maanden): afwisselende basis van het management en de beroepspraktijk (5 sessies van 2 weken) - Stage Semester: 4 maanden (minimum) in Frankrijk

JAAR 2 - Academisch Semester (6 maanden): afwisselend vooraf management en de beroepspraktijk (5 sessies van 2 weken) - Stage Semester: 4 maanden (minimum) International - Marco Polo Student Exchange-programma: Mogelijkheid om lid worden van een van de 31 andere Vatel Scholen voor een volledige 2 jaar in het buitenland aan de internationale exposure te krijgen

JAAR 3 - Academisch Semester (6 maanden): afwisselend vooraf management en de beroepspraktijk - Beroepspraktijk: Mogelijkheid om het ondernemerschap module vervangen van de beroepspraktijk te sluiten, mogelijkheid tot adjunct-directeur te worden bij Vatel Hotel en Restaurant (Management van de afdeling en het beheer van de 1e en 2e jaars studenten)

Toelatingseisen:

  • In Frankrijk: Baccalauréat - In België: Certificat de fin d'études secondaires - In Spanje: Bachillerato - In Zwitserland: Maturité - In andere landen: High School diploma, A Level of universiteit toelatingsexamen

Taalvaardigheid eisen:

  • Programma onderwezen in het Frans: DELF B2 - Programma in het Engels: IELTS 5.5 / TOEFL iBT 80 / Cambridge CPE B2, CAE B2, FCE rang B

Leerdoelen:

Becoming een operationeel manager in een internationale omgeving, het beheersen van leidinggevende, team-leidende en managementtechnieken. Het ontwikkelen van professionele, juridische, economische en taalkundige vaardigheden met het doel om een ​​operationeel manager in een bedrijf.

Graden en diploma's opgesteld:

  • Bachelor's Degree in International Hotel Management / Manager en Hôtellerie internationale Een Franse staat Certified niveau II diploma in het Nationaal Repertorium van Professional certificeringen geregistreerd door een administratief bevel van de minister van Milieu en Gezondheid in Frankrijk en gepubliceerd in het Publicatieblad van de Franse Republiek op 5 april 2012.

MANAGEMENT 1 CURRICULUM

Studenten maken kennis met marketing, human resources, management, professionele cultuur en ervaring op school in het restaurant, in de culinaire productietechnieken, banqueting beperkingen, etc. verwerven voor het einde van hun academische jaar met een stage in het land waar ze studeren.

MANAGEMENT 2 CURRICULUM

Terwijl het voortdurend om kennis op te doen, worden de studenten kennis met praktische leidinggevende situaties door het beheer van 1e jaars studenten en worden begeleid door 3e jaars studenten. Krijgen ze vertrouwen en een stage in het buitenland.

MANAGEMENT 3 CURRICULUM

Studenten hebben alle basiskennis vereist. Studenten dan zijn klaar om te beginnen team management, recht in School. Ze ontwikkelen hun analytische capaciteiten, met behulp van de rijkdom van de kennis die ze nu hebben, bedenken strategieën en het nemen hun eerste stappen in het maken van beslissingen.

Marco Polo-programma: Studenten hebben de mogelijkheid van het doen van hun schooljaar (Management 2) in een andere Vatel School, nadat de decaan van hun gastheer School dit project is gevalideerd.

VATEL Bordeaux partners

VATEL heeft partnerships ontwikkeld met een aantal van de meest prestigieuze hotels, restaurants, bars in Bordeaux regio voor de benefir van hun studenten die hun toekomstige taken kunnen oefenen met hooggekwalificeerde professionals.

  • Grand Hotel de Bordeaux & Spa (http://www.ghbordeaux.com/uk/index.php) - Hotel Burdigala (http://www.burdigala.com) - Mercure Hotel Cite Mondiale (http://www.citemondiale.com) - Hotel de Seze (http://www.hotel-de-seze.com) - Le Boutique Hotel & Wine Bar (http://hotelbordeauxcentre.com/eng) - Château Hotel & Spa Grand Barrail Saint-Emilion (http://www.grand-barrail.com) - L'O de l'HA restaurant (http: // odelha.fr) en nog veel meer ...

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Frans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
8,280 EUR
per jaar. 12.500 € / jaar voor niet-EU inwoners.
Information
Deadline
Mei 31, 2019
Locations
Frankrijk - Bordeaux, Nouvelle-Aquitaine
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Mei 31, 2019
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Frankrijk - Bordeaux, Nouvelle-Aquitaine
Aanmeldingslimiet Mei 31, 2019
Einddatum Vraag informatie aan