Bachelor's degree in de luchtvaart beheer

Kazimieras Simonavicius University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor's degree in de luchtvaart beheer

Kazimieras Simonavicius University

In reactie op mondiale trends en uitdagingen voor de luchtvaartindustrie, KSU heeft een undergraduate (bachelor) Aviation Management-programma, dat tot doel heeft hooggekwalificeerde professionals op het gebied van de moderne luchtvaart management die de uitdagingen en de wetten van deze wereldwijde en concurrerende zou begrijpen ontwikkelen sector, en bijdragen aan de luchtvaart industrie ontwikkeling. Aviation Management programma studenten hebben ook de mogelijkheid om een ​​commerciële vliegbrevet te verkrijgen.

Het Aviation Management-programma streeft naar specialisten op te leiden op het gebied van het beheer van de luchtvaart met een brede skill set: 1. analytisch, innovatief, kritisch denken en methodologisch kader waardoor de student te monitoren en evalueren van de complexe luchtvaart zakelijke omgeving.

  1. modern algemeen management vaardigheden die relevant zijn tijdens het werken in verschillende teams en organisaties van het bedrijfsleven, ongeacht de sector.

  2. specifieke kennis van de luchtvaartsector, de ontwikkeling, mondiale trends en de betekenis voor verschillende landen en regio's.

  3. luchtvaart-specifieke competenties die nodig zijn om te werken in deze sector.

CARRIÈRE oportunities Na het afronden van dit programma hebben de studenten de kennis en vaardigheden om te werken in een breed scala van bedrijven die zich bezighouden met de luchtvaartsector, het ontwikkelen van management en commerciële projecten op het gebied van de luchtvaart, en neem senior management posities.

Deze school biedt programma's in het Engels en Litouws

TOELATINGSEISEN

Buitenlanders die willen inschrijven voor de full-time Aviation Management opleiding moet het secundair onderwijs hebben afgerond.

De competitieve klasse structuur en het percentage weging: • kwaliteiten van het diploma (certificaat) Bijlage - 50 procent • motivatiebrief - 40 procent • taalvaardigheid van de opleiding waarvoor de aanvrager van toepassing is - 10 procent • extra punten (20 procent) kan toegekend voor werkervaring of vrijwilligerswerk, als het is gerelateerd aan de gekozen opleiding Aanvragers aan KSU moeten indienen: 1. het aanvraagformulier (beschikbaar op de website www.ksu.lt) 2. kwalificatie documenten (certificaat, diploma) en de bijlagen (documenten moeten worden gelegaliseerd of door Apostille goedgekeurd) 3. een door de Study Quality Assessment Center op de erkenning van buitenlandse diploma's document (meer over de erkenning van deze documenten zijn te vinden op de school website) 4. een kopie van identiteitsbewijs van de persoon, door een notaris of de respectievelijke overheden 5 goedgekeurd. een document waaruit het vereiste niveau van het Engels - TOEFL of IELTS certificaat of andere documenten 6. een motivatiebrief 7. een curriculum vitae 8. 2 pasfoto's Alle documenten moeten in het Engels of Litouws worden ingediend.

DUUR EN PRIJS

Full-time studie - 3,5 jaar

  • 1980 EUR per semester voor EU-studenten
  • 2250 EUR per semester voor niet-EU-studenten
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
42 maanden
Voltijd
Price
Prijs
1,980 EUR
1980 EUR per semester voor EU-studenten, 2.250 EUR per semester voor niet-EU-studenten
Locations
Litouwen - Wilna, Vilnius
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Litouwen - Wilna, Vilnius
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan