Bachelor's degree in engineering voor industriƫle technologie Giti

Universidad Pontificia Comillas

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor's degree in engineering voor industriële technologie Giti

Universidad Pontificia Comillas

Bachelor's Degree in de ingenieurswetenschappen for Industrial Technology GITI

Bachelor109

De Bachelor's Degree in Industrial Engineering is de eerste fase van de Industrial Engineering Program.

De Bachelor's Degree in de ingenieurswetenschappen for Industrial Technology omvat drie specialisatie onderwerpen: mechanica, elektriciteit en elektronica, en controle. De eerste twee jaar bieden dezelfde specialisatie onderwerpen, die het mogelijk maken de studenten om de selectie te maken wanneer in te gaan op de derde.

De duur van Degree de bacheloropleiding is 4 jaar, die dan natuurlijk vordert in de Master's Degree in Industrial Engineering (MII) van 2 jaar, waarbij de studies voltooit om een ​​industrieel ingenieur te worden.

Studenten die de Bachelor's Degree te verkrijgen in onze school met de vereiste academische regels resultaten zal toelating tot de Master's Degree in Industrial Engineering te krijgen.

Internationalisering

Studenten op dit programma kan de kans om deel te nemen aan internationale studie periodes als uitwisselingsstudenten of tijdens de dubbele Master's Degree hebben. De universiteiten biedt zijn een aantal van de meest prestigieuze universiteiten in de Verenigde Staten, Duitsland, Frankrijk en de rest van Europa, op het gebied van engineering.

Uitwisseling kan plaatsvinden in het vierde jaar van de Bachelor's Degree en / of tijdens het tweede jaar van de Master's Degree.

Double Degree studie periodes worden uitgevoerd in het tweede jaar van de Master's Degree en de laatste 1,5 academische jaar uitgevoerd. Bij wijze van uitzondering, in het geval van de Franse Écoles Centrales deze studie perioden vinden plaats tijdens het derde en vierde jaar van de Bachelor's Degree en de laatste 2 academiejaren.

Profiel

Het wordt aanbevolen voor studenten die de huidige secundaire en pre-universitaire voorbereiding opleidingen op het gebied van wetenschap en technologie hebben afgerond, hebben onderwerpen in de wiskunde, natuurkunde, technische tekening en scheikunde genomen om de progressie naar Bachelor's Degree studies vergemakkelijken. Ook de voorkeur hebben groepen van de Advanced Vocational Training Programma's om toelating tot Degree deze Bachelor krijgen zijn elektriciteit en elektronica, samen met mechanische Manufacturing.

De belangrijkste persoonlijke en academische kenmerken van de kandidaat-profiel zijn

 • De belangstelling voor wetenschappelijke en technologische kennis.
 • Flair voor de berekening en logisch redeneren bij het oplossen van problemen.
 • Gemak van het leren, het vermogen om te werken en organisatorische bereidheid.
 • Kunnen analyseren en synthetiseren informatie.
 • Verantwoordelijkheid bij de uitvoering van individueel werk, evenals het vermogen om te werken in teams.
 • Bereidheid om concepten en kennis toe te passen in de praktijk werken.

Toelatingseisen

Afronding van de huidige secundaire en pre-universitaire voorbereiding-opleiding (of gelijkwaardig) en toelatingsexamen voor de universiteit, zowel vanuit de reguliere examenperiode van mei / juni.

Studenten van buitenlandse onderwijssystemen:

Toelatingsexamen voor de universiteit voor buitenlanders (PAU), behalve voor studenten die in het kader van het onderwijs in de EU-landen of landen die overeenkomsten met Spanje hebben in dit verband hebben bestudeerd, en die voldoen aan de academische eisen in hun huis onderwijssystemen voor toelating tot de universiteit. Voor meer informatie over toelatingseisen voor deze groep studenten of over de organisatie van het toelatingsexamen voor de universiteit voor buitenlanders, kunt u terecht op de 'UNED' website

Subsidies en financiële hulp

De universiteit als instelling van de katholieke kerk gewijd aan alle leden van de samenleving, biedt een scala aan subsidies en financiële steun aan haar studenten, om te helpen met studiekosten en te zorgen voor gelijke kansen op basis van de individuele behoeften van elke student.

Deze steun komt rechtstreeks van de universiteit, uit bijdragen van de Comillas-ICAI Universitaire Stichting, het Fonds van de Kerk Grants, de niet-zelfstandige basis voor kandidaten voor het priesterschap en van andere organisaties en individuen.

De universiteit biedt haar eigen financiële steun aan Bachelor's Degree studenten met beperkte middelen, in de vorm van een gedeeltelijke vermindering van het collegegeld.

Studenten aan de universiteit komen in aanmerking voor dezelfde voordelen als de andere Spaanse universitaire studenten met betrekking tot de school verzekeringen, officiële subsidies en andere subsidies.

Comillas biedt Bachelor's Degree programma's voor studenten beginnen hoger onderwijs. Wij bieden ook Postdoctorale programma's voor afgestudeerden en professionals.

Career & academische vooruitzichten

De afgestudeerde profiel van de Degree in Industrial Technology Techniek wordt bepaald door de overname van alle algemene en specifieke vaardigheden die worden beschreven in het Verslag titel check. Zo is de afgestudeerde in Industrial Technology Techniek verkregen de juiste opleiding om direct toegang te krijgen tot de Master in Industrial Engineering, dat recht geeft op het gereglementeerde beroep van industrieel ingenieur uit te oefenen, onder de huidige regelgeving.

Loopbaanperspectieven

ICAI Industrieel Ingenieurs zijn professionals die projecten leiden op het gebied van nationale en internationale industrie, het nemen van verantwoordelijkheden en in aanmerking komen voor leidinggevende functies opgedaan met vaardigheden uit hun multidisciplinair onderwijs in technologie en systeemintegratie. Sommige van de carrièremogelijkheden zijn:

 • Het plannen, het berekenen en het ontwerpen van producten en industriële apparatuur.
 • Planning, de bouw, de exploitatie en het onderhoud van industriële installaties en gebouwen.
 • Technisch sales management.
 • Industriële innovatie en ontwikkeling.
 • Kwaliteit en veiligheid controle, en risicopreventie.
 • Advisering, consultancy en ambtenarij.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Spanje - Madrid, Madrid
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Spanje - Madrid, Madrid
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan